Vegetar mat

Bering (risrett fra Afganistan)

Vi i Norge er et brødspisende folkeslag, men det er ikke slik i de fleste andre land i verden. Mange om ikke alle land bruker varm lunsj,   og ikke brødmat aleine. Nå er jeg så ...

Middagen jeg ikke kan uttale høyt

Skal man utforske matverden, og følle med i trender som noen har tatt med seg fra den store viden verden skal man jammen ha tungen rett i munnen. Uten litt blyghet en gang så må jeg være ærlig å si...

Vegetar gryte med aubergine og kikerter

Det er ikke mandag i dag, men jeg våger meg likevel ut med en vegetargryte. Den ble knallgod om jeg må si det selv, og den var veldig mettende. Jeg hadde ikke ris eller annet til, men det varrikeli...
morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits