Tips til restemiddag

Omelett med bacon og masse grønnsaker

Etter å ha vært i hagen å putlet på, var jeg sulten og omelett er en sikker vinner for meg. Jeg elsker grønnsaker og poteter i omeletter, og denne gangen hadde jeg litt lite egg, men den ble veldig...

Restemiddag med salt kjøtt og kålrotstappe

Mandag hadde jeg folk på raspeballer (oppskrift på glutenfrie HER og vanlige rasper finner du HER)og det betyr rester i mange dager, og at alle gjestene pluss enda flere fikk nyte godt av maten :-D...

Hønsefrikassé med en tøtsj av Asia

I disse dager lager alle hønsefrikassé, og det er jeg veldig glad for, denne galskapen med at man kaster fantastisk mat må ta slutt.  Noen av argumentene produsentene bruker er at folk ikke øn...

Brødkrutonger

                                 Hvem har tørt brød,ikke av og til, glutenfritt brød er intet unntak, det ...

Scampi med steikt ris

Jeg har stadig dykk i fryseren som ikke ser ut som den har bunn ;-), selv om det er fryseskap. I utgangspunktet hadde jeg en plan med scampien, men i siste øyeblikk ble den planen omgjort siden jeg...

Andersens ovnsstekte makaronigryte

Jeg har en egen evne å snakke om mat med folk, det kan muligens ha noe å gjøre med min utrolige nysgjerrighet  og gleden over mat å gjøre. Og jeg snakket også om mat med Atle, han mente han ik...

Et år er gått, og et nytt og ubrukt år venter oss

                                                       J...

Steikte raspeballer/klubb/kompe

Søndag hadde jeg raspeballer både vanlige og glutenfrie. jeg lager alltid de glutenfrie først med salt kjøtt, tar på lokket før jeg begynner med de vanlige.  Men det som er greiene  med ...

Gourmet plukkfisk til middag

                                                      ...

Middagspølse i brun saus på 5 minutter

Jeg kan ikke ha deilige kylling nuggets hver dag, for med litt middagspølse fra Bønes kjøtt, rester etter middagen lørdag  passet det godt i dag. Siden jeg også hadde ferdig kokte p...

Steikt ris med egg og grønnsaker

BIR (den lokale søppelbedriften vi har i Bergen og omegn) burde egentlig elsket bloggen min, for halvparten av alt jeg lager er rester ;-).  Vel , jeg hadde rundt en halv porsjon ferdig ...

Rester av godt krydret tomatsaus med torsk

En god saus er halve måltidet her til lands, og jeg bare elsker saus og "kneke" poteter i. Sausen er fra i gåt da jeg hadde kyllinglår i den, men å kaste så god saus er forkastelig. Om man kan bruk...

Lubne karbonader rotmos og salat med madariner

Når man først tar seg tid å lage karbonader, kjøttkaker osv. kan man like godt lage så mye at man  har en hjemmelaget middag i fryseren til  en annen dag også. Oppskrift på karb...

Asiatisk inspirert fiskesuppe

Ingen som har fulgt bloggen min over tid blir overasket om jeg lager middag av rester, noe som også er tilfelle i dag.    I går hadde jeg torsk i form med  grønnsaker i ovnen, og de...
morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits