På sparebluss

Risrett på Hong Kong vis

Noe av det morsomste med å ha besøk av folk fra hele verden er å høre om deres tradisjoner også blant annet mattradisjoner.  Når jeg ikke kan dra ut i verden, så er det jo helt fantastisk å få...

Vossakurv med ertestuing

For en tid tilbake spurte jeg i en mat side på facebook hva de brukte ertestuing til, og svarene var mange  og variert, men også de vanlige rettene som kjøttkake og lutefisk. Her er en av...

Pølse og makaroni

Dette er til inspirasjon og ikke oppskrift :-) For enklere mat kan man vel neppe lage, men det smaker godt. Dette kan jeg ikke hske at jeg har spist siden jeg var liten, så det er ikke vær dag jeg ...

Tørkede kikerter kontra ferdig kokte

Hvor makelig er vi egentlig blitt, eller er det mangel på kunnskap? Jeg var på butikken for å kjøpe tørkede kikerter, siden de er billigere en ferdig kokte. Der jobbet det en ung hjelps...

Hvordan dele en hel kylling og spare penger

I dagens samfunn er de mangeikke vant å lage noe som ikke allerede er delt i fine stykker, det er på mange måter veldig bra for daharflere muligheten til enkelt å lage matretter uten å begynne en h...

Kjøttsuppe med kikerter (På sparebluss?)

Det å lage god hjemmelaget mat som ikke nødvendigvis koster så mye kan være en kunst, men ingen umulighet. Denne suppen er uten tvil bland billigvarianten, men det var ikke noe å si på smaken, og ...

Hverdags "fårikål"

  Det er ikke alltid det passer med mat som tar mange timer å lage, eller som gjerne koster en del. Det er da det er kjekt å ha noen triks i erme,  som for eksempel å bruke kjøttdeig og ...
morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits