desember 2015

Jeg har meldt meg på halvmaraton, uææææ

De galne har det godt, er et utrykk som seier, og ikke vet jeg men jeg har meldt meg på halvmaraton den 30 april. Det er en venninne av meg som sa at hun skulle gjøre det, og tøff i tryne sa jeg at...

Vannbakkelse med vaniljekrem

Vannbakkelse er utrolig godt i all sin enkelhet! Man kan spise de slik de er eller fylle de med krem eller vaniljekrem, ha sjokolade på eller ikke. Man kan faktisk også bruke vannbakkelse  til...

Indrefilet av hjort fra Osterøy

Noen gaver blir man gjerne mer glad for en andre, og denne hjortindrefileten er vel en av de gavene som ikke kan beskrives med ord. Derfor må jeg atter en gang bare si millioner takk. I dag har min...

Lapskaus/betasuppe av pinnekjøtt

Rester av pinnekjøttmiddagen må brukes, så hvorfor ikke lage lapskaus eller betasuppe av det!!! Brukpinnekjøttet, kraften og fettet, men vær obs på at det kan bli veldig salt om man ikke sper det ...

Ønsker alle en god jul med glede

Jeg vil ønske alle en riktig god jul og takk for at dere titter innom bloggen min <3

Marinert røykt ørret med guacamole og koriander

Denne retten passer fint som forrett eller til tapas, den er utrolig enkel å lage og smakskombinasjonen er helt magisk! Her har jeg lagt alt på knekkebrød(oppskrift HER), men bruk gjerne det brøde...

Kyllingbryst med tandori masala krydder

Miriam var på middag og vi var enige om at kylling lett ble lite smak på så derfor hadde vi litt bacon på og krydret den med Tandori Masala krydder og salt. Dette mener jeg ikke inneholder salt, d...

verdens beste glutenfrie julebrød

1 pakke toro lyst glutenfritt mel 2 ss fiberhusk 1 pakke gjær 150 g smør 2 dl sukker Jeg bruker ikke å legge samme innlegg ut to ganger, men denne er virkelig verd å prøve om du ikke tåler gl...

Klippfisk boller

Den andre retten på tapas bordet av klippfisk/tørrfisk var klippfiskbollene, og herlighet så god de ble. Oppskriften fant jeg på God fisk (her).Men vi laget vår egen lille vri på våres boller, vi s...

Fylt paprika med tørrfisk og bacon

For over tre år siden hadde de fleste av mine barndomsvenninner 50 årsdag, og de aller fleste hadde det meste. Derfor bestemte jeg meg for å gi en opplevelse i 50 års gave, og det ble en tapas kvel...

Når man også baker i magen! (kakemenn) 2015

Denne kakemanns deigen(oppskrift finner du HER) er etter samme oppskrift som vi brukte da jeg var liten, så den har lang tradisjon i min familie. Jeg må innrømme at det ikke blir hvert år jeg lager...

Hjemmelaget After Eight!

Margrethe er en utrolig dame/jente som får tid til det meste. Jeg fatter ikke hvordan hun klarer å ha overskudd til alt med to barn, full jobb osv. men jeg var gjerne mer slik da jeg også var yngre...
morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits