desember 2012

MED ØNSKE OM ET FANTASTISK GODT OG FREMGANGSRIKT 2013

Kaken er laget av min eldste datter, stilig ikke sant? Det har vært lite blogging i desember på grunn av sykdom, men ser frem til å begynne igjen med friskt mot i 2013! Og jeg må benytte anlednin...

Resteplukk

Å bruke rester er en viktig del av min hverdag, siden jeg hater å kaste god mat. Og siden jeg hadde rester fra dagen før, så ble det hummer og kanari blandet sammen, men det ble veldig godt. Kokt ...

Steikt torsk med kålrabistappe

Jo dette er en usedvanlig middag, men hvem seier man ikke kan forsøke? Minstejenten ville ha kålrabistappe og jeg hadde fryktelig lyst på torsk, så da ble det et kompromiss. Og det morsomste av alt...

Pasta med varmrøykt laks

Jeg kokte opp pasta etterpakkensfremgangsmåte, silte av vannet og hadde i fløte (jeg brukte en havrefløte, og det kan man bruke om man ikke tåler melkeprodukter), salt og litt pepper. Jeg delte la...

'Hotte' reker i olje

Min gode venn og nabo Bjørg er en kløpper til å lage mat, og dette er hennes oppskrift på 'hotte' reker! Dette er en enkel og knallgod retti seg selv, eller for eksempel på koldtbord eller tapas. ...

Kalkunfilet med korianderdressin

Ca. 150g kalkunfilet pr. person Jeg krydret filetene med tørket koriander, salt og pepper, og steikte dem noen minutter på hver side. Korianderdressing: Ca. 2ss rømme Ca. 1ss majones Ca. ½ ts ...

Korianderdressing:

Ca. 2ss rømme Ca. 1ss majones Ca. ½ ts tørket koriander (siden det var lite smak på den ferske korianderen jeg hadde) 1 liten potte koriander Saften av 1 båt med lime Salt og pepper Finhakk ...
morsmiddag

morsmiddag

53, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randi_stole@yahoo.no. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits