oktober 2016

Potet og selleri suppe med Chorizo pølse

For en suppe, NAM.  Jeg hadde litt kokte poteter og fikk lyst på potetsuppe, men kom på at jeg hadde jo sellerirot i kjøleskapet også, og selleri gir jo en fantastisk smak. Som oftest har man...

Ny glutenfri kokebok, " Cøliakifruens glutenfrie favoritter"

Verden er nokså artig, med tilfeldigheter hvem man møter på sin ferd i livet.For mang, mange år siden drev jeg  et bakeri/serveringsted som laget mat til mennesker blant annet med allergier, d...

Salat med reker egg og nudler

Salat er god lunsj, men jeg er nok ikke den som bruker det oftest. Nå hadde jeg både økologisk isbergsalat, ruccola, reker og rester av risnudler og saus fra middagen dagen før (ørret med risnudler...

Wraps med and

I fjord fikk jeg to kokebøker av min snille gode venninne  Åse, den ene var vårmat og den andre med høstmat. Matlei som jeg bare kan bli, var jeg på utkikk etter noe som kunne være friste...

Ørret med risnudler

Det var meningen at jeg skulle lage ørret taco, men litt dårlig planlegging gjorde at det hadde blitt en stusselig taco.  Da ble det en" ta hva man har" middag, men det er ikke nødvendigv...

Sår hals, hva gjør man da?

Høysesong for det meste, og ikke minst forkjølelse. Her i Bergen har vi hatt et nydelig fint vær, men det er i grunnen kaldt når man ikke er i solen. Det er lett å kle på seg for lite, og ikke...

Rørte Tyttebær

               Bilde er lånt fra Absurdgalleriet         Min gode venninne Pia kom med  denne ideen å ha rørte tyttebæ...

Salting av kjøtt

I går skulle jeg ha besøk og skulle servere raspeballer. Men jeg fikk ikke tak i salt fårekjøtt, og da var ikke alternativene mange, og jeg måtte forsøke noe jeg ikke kan huske at jeg har gjort før...
morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits