september 2016

Lammekaker med lun salsa og rotmos

          Det beste med høsten er definitivt ikke været, her er det bare storm og regn, så da får man være inne og finne det positive med høsten, nemlig at lammekjøtt...

Rester av godt krydret tomatsaus med torsk

En god saus er halve måltidet her til lands, og jeg bare elsker saus og "kneke" poteter i. Sausen er fra i gåt da jeg hadde kyllinglår i den, men å kaste så god saus er forkastelig. Om man kan bruk...

Kylling lår i godt krydret tomatsaus

Kamra mitt har gått til streik, og mobilen min er ikke god nok til å ta slike bilder, men det får duge. Tom for ideer var det bare å se hva jeg hadde i skuffer og skap.  Tomatsausen bes...

Bering (risrett fra Afganistan)

Vi i Norge er et brødspisende folkeslag, men det er ikke slik i de fleste andre land i verden. Mange om ikke alle land bruker varm lunsj,   og ikke brødmat aleine. Nå er jeg så ...

Pilau

Utrolig hvordan man finner nye oppskrifter. Jeg var på Spar på Valla som er nærbutikken min, det er en veldig hyggelig  butikk, alle hilser og smiler når jeg er der. Det er viktig å ...

Frysing av purreløk

Høsten bugner av flotte grønnsaker og når den at på til kommer på tilbud, da er det bare å kjøpe masse og fryse ned til vinteren. maten.  Masse flott purreløk, klar til prikevering :-) ...

Steikt ørret med lun mangosalat

Det er to ting vi mennesker  ALLTID kan snakke om ,som er "nøytralt", det er mat og været. Siden sistnevnte begynner å bli svært ensformig og kjedelig, så får vi snakke om mat :-). Og det var&...

Forenklet "Coleslaw" salat

Dette er ikke helt Coleslaw salat, men noe i den retning. Jeg har en snill nabo som har dratt til Frankrike på ferie, og før hun dro kom hun hit med mat som hun skulle kaste. Jeg fikk blant an...
morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits