august 2015

Steikt breiflabb med chili, basilikum og lime

Tilbud på breiflabb må man benytte seg av, det er en utrolig god fisk, som er i overkant dyr til vanlig. Det var breiflabb filet, ogda er det godt å steike fisken. . Beregn mellom 150-200 g fisk ...

Blomkål ris

Det er en god stund siden jeg hørte om blomkålris for første gang, og innrømmer åpent og ærlig at jeg har vært veldig skeptisk til å prøvedet. Med dette som med mye annet vi kvir oss til, dette var...

Omelett med røykelaks

På min ferd motflestmulig fisk til middag, fant jeg et stykke røykelaks i fryseren som burde blitt spist. Siden ikke alle dager kan ha like stort fokus på matlaging, ble denne retten i dag. T...

Hjemmelagde fiskepinner panert med baconsvor

Du verden så mye god mat som finnes, og hvor heldige vi er som har tilgang til all herligheten. Jeg så et sted at noen hadde laget kylling med knust baconsvor (kylling nuggets), og da bestemte...

Rotmos av blomkål og sellerirot

Rotmos er nydelig, faktisk bedre en rein potetmos, hvor ofte har du rester av poteter og grønnsaker, eller du ikke får barna til å spise grønnsaker, vel  uansett  anbefaler  jeg...

Fylt kjøttrull

Denne kjøttrullen er det lenge siden jeg.Det er bare til å bruke akkurat de grønnsakene du måtte ønske å bruke i.   Til ca. 2 personer. 1 pakke kjøttdeig eller karbonadedeig (jeg kjøpte k...

Kylling med Tandoori Masala krydder med selleri Pommes frites

Enkelt. Kjapt. Sunt. Utrolig godt! Jeg kjøpte fersk kylling fra Stange og tenke å dele og fryse den, men så var jeg så heldig å få en middagsgjest. Og dermed ble denne retten til. Kyllingen fra s...

Salat med ørret, egg og friske bringebær

Det å leke seg med smaksammensettinger er utrolig gøy. Jeg var å handlet og kjøpte de store fantastiske bringebærene, og de smakte himmelsk. Og da jeg laget salat til lunsj, ble jeg fristet til å f...

Lammeskank med rotmos

Lammekjøtt er bare nydelig mat, jeg gleder meg til høsten når jeg kan hamstre til fryseren :-) Vanligvis beregner man en lammeskank per person, men det er klart man må vurdere litt hvor storspist ...
morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits