juli 2015

Bacon kake med selleri

Denne fant jeg på you tube (trykk på linken så får du se http://bacon-tart.littlethings.com/potato-bacon-cheddar-tart/?utm_source=LM)og tenkte at den måtte prøves, selv om det tokvanvittiglang tid ...

Appelsinfromasj

I går hadde jeg mine døtre med kjærester, og noen venner på raspeballer. Siden jeg ikke hadde noetil dessert eller kaffen, men hadde noen appelsiner som var på tide å bruke, ble det appelsinfromasj...

Kylling i barbecuesaus med salat med vannemelon

Det er nesten som jeg ikke tørr å skrive dette her på bloggen, men kyllingen jeg brukte i wrapsen var fra First Price. Det er ikke det som er sjokkerende, for jeg var veldig sulten og på Kiwihadde ...

Wraps med kylling på to måter

Wraps er godt og kjapt å lage, og jeg spiste det to dager etter hverandre med litt variasjon. Heldigvis får man nå kjøpt grovere glutenfrie wraps på vanlige matvarebutikker. Den første dagen jeg ...

Vegetar omelett til lunsj

Det er litt morsomt å se hvor intuisjonen stadig slår til. Jeg har en venninne som jeg ikke møter så ofte, men når vi møtes har vi det veldig kjekt sammen. Jeg inviteret henne på lunsj, og vi skrav...

Rullekake med rabarbrasyltetøy og krem

Rullekake er det veldig lengesiden jeg har laget, og det er i grunnen merkelig for noe enklere kan man nesten ikkelage. Jeg kjøpte litt rabarbra for en tid tilbake, og det laget jeg syltetøy av. D...

Sesam marinert scampi

Først vil jeg sende en hilsen og si takk til dere som føller med på bloggen selv om jeg ikke en gang blogger, det er utrolig kjekt og jeg setter stor pris på det. Men denne gangen har jeg lyst å hi...

Lammebiff med rotmos og Bearnessaus

For noen dager siden hadde jeg besøk, og da må man jo ha noe godt å spise. Jeg hadde et stykke indrefilet av lam i fryseren og dette tinte jeg godt før jeg begynte å steike det. Det er en fordel o...

Ferske reker

Være i Bergen er jo noe for seg selv, og derfor må vi kaste oss rundt om vi skal få med oss solen. Det er ikke sikkert at den er lenge nok til at vi rekker å komme oss ut en gang, selv om vi slippe...

Frityrsteikt ørret med lasagneplater

Jeg prøver stadig nye varianter, og i tillegg blir kreativiteten satt på prøve siden jeg forsøker å tømmer skuffer og skap før jeg flytter. Jeg er livredd for å gå tom for noe, så dette blir en lit...

Torsk i limesaus

4 porsjoner: Ca 800 g frossen torsk i blokk eller fersk torsk som er skinn- og benfri. 1 bunt vårløk eller ½ purreløk En liten bunt gressløk om du har (kan sløyfes, jeg har i hagen og den må da ...

Heftig kyllingsuppe

Nja, den var gjerne ikke så sterk, men en suppe med mye smak. Til to personer: 2 kyllingfileter 1 kinahvitløk eller 2 fedd hvitløk 1-2 chili 1 løk (bruk gjerne purreløk om du har) 1 paprika ...

Nye venner selv om man er blitt 29 ;-)

Lørdag var jeg å spiste middag med fem bloggdamer som jeg har blitt kjent med, og da ble jeg inspirert til å begynne å blogge igjen. Alle de vakre kvinnene blogger om litt forskjellige saker og tin...
morsmiddag

morsmiddag

53, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randi_stole@yahoo.no. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits