juni 2017

Lameskank i tomatsaus

Lameskank er bare fantastisk god mat, og enkelt å lage til.  Saus til 2-3 personer: Man må ha litt rikelig saus slik at den dekker skankene under koking. Beregn 1 lameskank pr. person 1 bok...

Britt Elins hverdagsgryte

Det er vel ikke noe som kan slå det å bli invitert på middag mitt i uken, det er virkelig hverdags lykke. Der ble en nydelig gryte med kjøtt, karbonadedeig og tomater og rotmos til. Gryten var NYDE...

Reker i pitabrød med aioli

På kalenderen viser det at det er sommer, men det er og det hele. Men man må nesten bare leve med det, noe annet nytter vel ikke, og hva er vel bedre en reker? Jeg tinte og renset reker, man bør b...

Kokos- og avokadosuppe med ørret og bruschetta

Det er kjekt å ha besøk av en veldig god barndomsvenninne som heter Åse, og ekstra gøy er det at hun er like glad i mat som meg, og overhode ikke redd for å forsøke nye retter. Og for en tid tilbak...

Utrolig god brunsaus med brun geitost til feks. kjøttkaker

Jeg bare elsker grønn ertestuing, men i dag ble sausen så utrolig god at jeg spiste den nesten med skje. Det jeg bruker å gjøre er å ta rester av geitosten som er lite igjen av at jeg ikke kan bru...

Steikt ris, kylling og rabarbra

For meg har rabarbra kun vært til bruk som dessert eller kaker, men nå har jeg funnet ut at det er knallgodt som tilbehør til middag. Det er jo syrlig som tyttebær og ripsgele, så hvorfor ikke? Jeg...

Rabarbragrøt med kanel og vanilje

Rabarbra har en nokså kort sesong, så det gjelder å snu seg mens den finnes i butikken eller i hagen. Rabarbragrøt er barndomsminner samt det å plukke rabarbra og dyppe den i sukker. Egentlig var d...

Grethe sin silkehøne og andre godsaker :-D

                                       Min venninne Grethe bor på vakre Giske, og der har de det...

Ovnsteikt ørret med pesto

Jeg fikk så utrolig lyst på pesto, og ørret hadde jeg tatt ut av fryseren så da var dagens middag soleklar i en regntung Bergen.  Jeg laget bare en porsjon, og da passet det perfekt opp i en ...
morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits