mai 2014

"Meatfree monday" og perfekt til en dag med 5-2 dietten

Jeg er født nysgjerrig, ikke ?se og hør? nysgjerrig, nei. Bare naturlig nysgjerrig på livets mange mysterier. Og nå er det så mye snakk om 5-2 dietter og jeg må innrømme at den friste svært lite....

Hjemmelaget mojosaus og kylling

Siden sausen ikke inneholder verken mel eller melk er den naturlig melke og glutenfri. Tomater og paprika med sin knall rød farge inneholder masse antioksidanter og mange andre vitaminer og mineral...

Glutenfri Rømmegrøt.

  Jeg kan ikke huske sist jeg spiste rømmegrøt, derfor bestemte jeg meg for å lage i år. Det er bare himmelsk godt, 2 dl Toro glutenfri kakemiks eller det melet du foretrekker. Jeg har også ...

Kyllingfilet med mozzarella, spinat og søt chilisaus

1 kyllingfilet Salt og pepper til å ha på kyllingfileten Steik den litt på begge sider. Fersk eller frossen spinat (jeg hadde bare frossen) Søt chilisaus ½ -1 mozzarella alt etter hvor mye ma...

"Meatfree monday"

Jeg fikk en utfordring om å lage vegetarkost, det må jeg innrømme ikke er min største styrke. Men her er en rett jeg har laget mange ganger på litt forskjellig måte, så variere gjerne grønnsaker og...

Ytrefilet av hjort

Ytrefilet av hjort Min eldste datter har vært på besøk og da må mor diske opp med ekstra god mat. Ytrefileten steikte jeg på pannen slik at den fikk en steikeskorpe, og deretter la jeg den i en ...

Grillet tandori kjøttpølser

Grillsesongen har vart i mange uker i Bergen allerede, siden det har vært så flott sol. Og et særtrekk med Bergensere og gjerne de fleste fra Vestlandet, er at om solen titter frem, slipper vi alt ...

Ris fort gjort

Ris fort gjort Risotto kan lages på mange forskjellige måter, akkurat som andre retter. Det er sikkert noen som er uenig i at dette har noe som helst med risotto å gjøre. Men det vi kan være enig...

Ørret med pesto og båtpoteter

Det er veldig lenge siden jeg har fått skrevet blogg, men nå håper jeg at det kommer seg. I dag hadde jeg rett og slett bare ørreten i en ildfast form, og hadde pesto på topp og bunn. Så ble den ...
morsmiddag

morsmiddag

53, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits