februar 2017

Carbonara med reker

                                             Til 4 personer: Reker man kan ve...

Lamb Tarkari fra Nepal

Smaksbombe av dimensjoner, uten å være sterk. 800-1000 g lammekjøtt (jeg brukte skivet lammelår, det har bein og da må man ha mer en om det er benfritt. Kjøtt med ben er mye bedre smak derfor bruk...

Morsdagskake

Gratulere med dagen alle mødre .-D Dette ble kaken til min mor i år.                                     &...

Hønsesuppe med safran

Safran gir en nydelig anderledes smak, mild men  rik på smak, og en  nydelig farge. Om vi hadde brukt mer av safran i maten hadde det hatt en positiv helseeffekt, den er svært rik på ribo...

Brød vafler

Brød er godt og kan brukes til det meste kort oppsummert. Jeg spiser for det meste hjemmelagde knekkebrød, men det er ikke alltid  livet er "rosa" eller man rett og slett er lei knekkebrød,&nb...

Langsteikt hønselår med chili majones

Nysgjerrigheten min er som et lite barns, jeg kan ikke vente MÅ bare prøve med en gang.  Jeg hadde jo skåret ut et hønse lår og det måtte jeg bare forsøke meg på.  Den første tanken som s...

Chilimajones

1/2 pakke majones eller tilsvarende hjemmelaget (oppskrift HER 1/2 kinahvitløk eller 2 fedd 1/2 chili 1 -2 ts lime eller sitron Salt Ha majones i en skål, rens og del hvitløken,og chilien...

Tikka masala av høns

  Jeg tviler på at de Indiske husmødrene går på butikken for å kjøpe kylling for å lage Tikka Masala, de bruker nok  høns. Indere og helt sikkert mange andre har tradisjon for å legg...

Piroger

Dette ble rett og slett magisk godt, og det er utrolig lenge siden jeg laget dette sist. Jeg har testet det grove glutenfrie melet til Toro, og jeg må si at jeg er mektig imponert. Jeg har lang erf...

Hønsefrikassé med en tøtsj av Asia

I disse dager lager alle hønsefrikassé, og det er jeg veldig glad for, denne galskapen med at man kaster fantastisk mat må ta slutt.  Noen av argumentene produsentene bruker er at folk ikke øn...

Røykt blåkveite med rotmos

I går kjøpte jeg røykt blåkveite, og siden jeg ikke spiser så mye av gangen kjøpte jeg kun et fiskestykke. noe jeg angre umiddelbart på da jeg begynte å spise, for du all verden så god den var. &nb...

Kjekkassalat

  I går ble alt blitt i hurten og sturten så det ble kjekkassalat og ikke Cæsarsalaten, "close enough", og kjekkassalat synes jeg er mye mer festlig navn på en salat en&nb...
morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits