februar 2016

Steikt ørret med steikt quinoa og grønnsaker

Man skal stadig utforske nye matvaregrupper, og i går forsøkte jeg quinoa for første gang i mitt liv. Skuffelsen var stor da den ikke smakte noe som helst,  verken godt eller vont. Q...

Seibiff med en liten vri

Da jeg vokste opp hadde vi seibiff stadig vekk, det er faktisk ikke ofte at jeg spise sei nå for tiden, så dette var en  "reunion" for å si det på godt Norsk.Nå har jeg laget den med en litt ...

Kylling "burger" med tomatpesto og bacon

Den gan da jeg bodde i København var jeg ute å spiste minst to ganger i uken, noe jeg aldri gjør her. Der fikk man grovt rugbrød eller hamburgerbrød til burgere og andre retter. Og en av rettene je...

Tomatpesto

1-2 fedd hvitløk5 ss pinjekjerner, eller en kan bruke valnøtter, solsikkefrø osv.(*1.Se under)1 pakke soltørkede tomater75 g parmesanost i dag sløyfet jeg osten(*2. se under) 1,5 dl eller mer med...

Steikt ørret med Hollandaisesaus

Hollandaisesaus er utrolig godt, og absolutt verd å forsøke på fisk. Det er heller ikke vanskelig å lage, om man tørr å sette i gang. Oppskriften på Hollandaisesaus finner du HER, vil man ikke lag...

Knasende god lunsj

Det er lenge siden jeg har spist hjemmelaget flatbrød, så da ble kveldsen min i går eggerøre, seranoskinke, tomater og hjemmelaget flatbrød. Enkelt meg godt!

Prøvebaking av glutenfrie flatbrød

Man får stadig nye utfordringer, og en av de som er utrolig flink å fremme forslag er Vinhønablogg/oldemorblogg HER. Hun skriver en utrolig morsom blogg om hverdagslige ting. Hun ville ha oppskrif...

Egge og rekesalat

God morgen og lørdag :-) Her kommer en ide på hva man lett kan lage av hjemmelaget majones. Det ble mer dekorativt med rekene opp på eggesalaten, men de kan man velge hva man skal ha den til. Fo...

Pizza med røykt ørret

frodith vil ha pizza, hva med denne? HER finner du bloggen hennes Denne pizzaen lager jeg stadig vekk, jeg bare elsker den. Sulle forsøke meg på en lavkarbobunn, men den ble litt rar, så jeg får...

Hjemmelaget majones

Majones er utrolig godt, og hjemmelaget er enda bedreHjemmelaget majoneser enkelt å lage, men nå er det nå en gang slik at alt er enkelt når man har gjort det noen ganger :-). Og jeg kan love deg a...

Chili con carne med rester av taco

Jeg trenger vel i grunnen ikke å fortelle at jeg ikke liker å kaste mat :-)))))! Vi hadde taco her om dagen og da ble det kjøttdeig og litt tomater igjen, og siden krydderne i taco og chili con car...
morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits