januar 2016

Kylling med blomkål/brokkoli/ruccula "ris" og salat

Dagens middag ble kylling lår fra kyllingen jeg delte i går, den hadde jeg i en ildfast form og hadde olivenolje på, salt, paprikapulver og spisskummen. Kyllingen var ferdig steikt på rundt 25 minu...

Hvordan dele en hel kylling og spare penger

I dagens samfunn er de mangeikke vant å lage noe som ikke allerede er delt i fine stykker, det er på mange måter veldig bra for daharflere muligheten til enkelt å lage matretter uten å begynne en h...

Kjøttsuppe med kikerter (På sparebluss?)

Det å lage god hjemmelaget mat som ikke nødvendigvis koster så mye kan være en kunst, men ingen umulighet. Denne suppen er uten tvil bland billigvarianten, men det var ikke noe å si på smaken, og ...

Lettsaltet torsk med steikt purreløk

For et måltid i dag, lettsaltet torsk med steikt purreløk, brokkoli, gulerot og sukkererter, det var bare nydelig godt. I dag har Spar butikken(som nå er min nærbutikk) tilbud på lettsaltet torsk f...

Fylt aubergine

Aubergine er en av mine virkelige favoritter innen grønnsaker, den har en utrolig god smak, den er lett å tilberede, og er veldig sunn. Til en person: 1/2 noenlunde stor aubergine Ca. 200 g kj...

Vegetar gryte med aubergine og kikerter

Det er ikke mandag i dag, men jeg våger meg likevel ut med en vegetargryte. Den ble knallgod om jeg må si det selv, og den var veldig mettende. Jeg hadde ikke ris eller annet til, men det varrikeli...

Steikt ørret med safransaus og blomkålris

Har dere ikke smakt safransaus, så anbefaler jeg det på det varmeste for en mer nydelig god saus skal man lete lenge etter. Vanskelig å lage, NOPP! noe enklere kan man ikke gjøre det. Og man hever ...

Veien mot halvmaraton

Ja, ja, ja, da har jeg jammen løpt litt i dag, hvem skulle vel tro det.......... Jeg løpte ikke langt, ikke fort og stilen var som Edina i serien om Pettsy og Edina (som nå blir til film he he), ME...

Melkehjerter

Jeg liker ikke å kaste mat, men jeg er veldig glad i hjerter :-). Det hender at jeg får besøk og  som vil ha melk, og det blir alltid rester igjen, så hvorfor ikke fryse melken i hjerteformer....

Godt nytt år!

Jeg ønsker alle et hjertevarmt år, der vi handler ut i fra hjerte men også har hjernen med ;-) Bilde er lånt fra nette, synes det var utrolig fint!
morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits