Kurs osv

Fjerde og siste kurskveld

Fjerde og siste kurskveld Da er 4 fantastisk lærerike kurskvelder over for både meg og kursdeltagerne. Nå er vi blitt godt kjent og er blitt en fin sosial gruppe som liker å snakke, og det sn...

Kurskveld 3

Kurskveld tre Denne kurskvelden var temaet fisk til middag og så laget vi grove knekkebrød. Det var tydelig at kursdeltagerne har fått mer selvtillit på kjøkkenet og at matgleden er økende. Delta...

Kurskveld to. Der vi laget proteinbrød, salater og dressinger

 For meg var kurs nr. to like spennende som første kurskveld, for nå skulle det vise seg om kursdeltagerne fremdeles var like entusiastiske som første gang, og om de hadde forsøkt å lage n...

En vellykket første kurskveld

Facebookside: https://www.facebook.com/pages/Mors-Matblogg/189642584389662 En vellykket første kurskveld   I går var første møte på matlagingskurset og det ble meget vel...

Matlagingskurs i Bergen

morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits