hits

Steikt overlår av kylling, pasta med linser og pesto

I dag og hadde jeg litt av en sammensettning på middagen, men det smakte meg noe aldelses perfekt. 

Jeg fikk kjøpt pasta med linser og de likte jeg veldig godt siden det var litt smak på. Pesto hadde jeg lagd og hadde i kjøleskapet. Overlår er den øverste delen på låret på kyllingen, den steikte jeg på nokså høy varme, men jeg vende den nokså ofte så de ikke skulle bli brent. Så hadde jeg bare litt salt på slutten av steiketiden.

Oppskrift på pesto finner du HER. For dere som ikke trenger å tenke på at pastaen skal være glutenfri, har utrolig masse digg å velge mellom, så forsøk en ny smak. Denne pastaen kjøpte jeg på Rema den er økologisk og glutenfri, nokså uvanlig med litt sunnere alternativ på glutenfrie produkter, men man kan selvsakt bruke den pastaen man ønsker.

Litt salat hadde jeg også til, det hører liksom med.

Ser det ikke veldig godt ut?

 

8 kommentarer

Stine Tjernsli Jensen

02.05.2018 kl.19:47

Jo det så veldig godt ut :)

morsmiddag

02.05.2018 kl.19:49

Stine Tjernsli Jensen: Takk det var så godt at jeg spiset ALT for mye he he

Amalie

02.05.2018 kl.21:01

Nam, dette så godt ut! :D

morsmiddag

02.05.2018 kl.21:06

Amalie: takk det var skikkelig snadder :-D

frodith

02.05.2018 kl.22:39

Så deilig :-) Nå har jeg begynt med matblogging også :-D Ha-ha

morsmiddag

02.05.2018 kl.23:12

frodith: Oj så spennede da ;-)

Deveny

06.05.2018 kl.21:16

Nam 😊

morsmiddag

07.05.2018 kl.15:55

Deveny: Jaaaa :-D Så hyggelig å se deg igjen, er du ferdig med boken din?

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen