hits

Salt lammekjøtt med kålrotstappe

Det er vår i Bergen selv om luften ikke er så varm, spiler det ingen rolle. Bergensere slipper alt de har i hendene og løper ut ved første solstråle, uansett hva de holder på med. Og det er klart at skal vi få sol er det eneste måte å få noen stråler på 😎Sun With Face on Samsung Experience 9.0

Salt fårekjøtt er nydelig mat og kålotsatppe er helt nydelig, og det beste er jo at det nesten lager seg selv.

Beregn rundt 300-400 g kjøtt per person.  Lammekjøtt har ofte mye bein, så derfor kan det være lurt å beregn litt rikelig med kjøtt.Harman kjøtt igjen kan man jo bruke det  lapskaus neste dag eller frys og ha til neste gang man lager lapskaus eller betasuppe.

Lammekjøtte bør kokes i rundt 1 1/2 -2 timer alt etter hvor store stykkene er. Når kjøttet begynner å koke kan man godt ta av skommet som kommer på toppen. 

Kjøtte er kokt når det løsner lett fra beina.

Kålrotstappe finner du HER

#Fårekjøtt #lammekjøtt #sau #salt #Kålrotstappe #kolerabistappe #Enkelt #godt #påske #mat #middag #middagstips #morsmiddag #glutenfri #glutenfritt #melkefritt #Blogg #matblogg #bloggtopp 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen