Hjemmelaget løvbiff på 5 minutter, med bearnessaus

Categories Retter med kjøttdeig

Min datter kom på middag og da passer det jo fint med løvbiff, hun spiste mer en jeg har sett henne spise på veldig lenge 🙂 Deilig for et mammahjerte!

Løvbiff er utrolig enkelt og kjapt å lage, det tar kun få minutter fra man begynner til den er ferdig steikt.

To personer:

400 g karbonadedeig eller kjøttedeig

Grillkrydder

Bruk en plastpose eller plastfolie å legg en god klatt på, ha på plast på toppen og trykk deigen utover. Har du kjevle kan du bruke den, eller du kan fylle kaldt vann i en stor brusflaske eller vinflaske, poenget er å fp deigen utover og flat. Ønsker du å få den helt rundt, kan du legge en tallerken over deigen nr den er ferdig kjevlet og skjære rundt. Ha en god og varm stekepanne og ha løvbiffen i pannen. Steik i et minutt og snu den, og det samme på andre suden, har du kjevlet tynt nok er den ferdig. Er du litt usikker, kan du la den ligge litt i pannen, men den blri fort tørr om den ligger for lenge. Ha på grillkrydder på begge sidene.

Jeg hadde til chips, bearnessaus oppskrift finner du HER, og en enkel salat med isbergsalat, tomat, mais og avocado.  

#hjemmelaget #løvbiff #Kjøttdeig #karbonadedeig #enkelt #rask #middag #Kjapt #å  #lage #morsmiddag #middagstips #blogg #matblogg #bloggtoppen #kaskavihatemiddag #Ka ska vi ha te middag idag #glutenfritt #laktosefri #melkefritt 

23 kommentarer

23 thoughts on “Hjemmelaget løvbiff på 5 minutter, med bearnessaus

  1. Er det sååååå lettvint med løvbiff? Det både ser og høres kjempegodt ut, og noe som også ungdommen i huset vil like. Takk igjen for tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *