hits

Carbonara med rester av ørret

Rester av ørret eller annen fisk kan brukes til det meste, og denne gangen ble det til carbonara :-) Det kan anbefales! Det tok ti minutter å koke pastaen, og menst den kokte lagde jeg til resten, så middagen var ferdig på 15 minutter :-).

Og som en ekte beskjeden Bergenser ville sakt det! "Sekkje det godt ut?" 

4 personer:

Ca. 400 g ørret skinn og beinfri (jeg hadde rester etter en helsteikt øret i fryseren, men bruk gjerne også laks eller annen fisk)

Ca. 400 g pasta(glutenfri om man ikke tåler gluten)

4 egg

4 ss vann

salt

pepper

Jeg hadde også litt vårløk i denne gangen, det passer veldig godt til ørret

Denne gangen hadde jeg også i litt sort pepper og spisskummen 

200 g parmesan (parmesanost er regnet som laktosefri)

eventuelt 1 potte fersk basilikum

Kok pastaen etter pakkens anvisning. Når pastaen er kokt, siler man av vannet og  har i sammenpisket egg, vann, krydder og halvparten av osten  og om man har basilikum, finhakkes denne og has i gryten sammen med pastaen. Ha i den renskete fisken og la alt stå litt på platen på svak varme til fisken er gjennomvarm (det er en fordel å ha kokt/steikt fisken først, da slipper carbonaren å stå så lenge, da kan den bli tørr

#Carbonara #Carbonaramedørret #Ørret #fisk #parmesanost #pasta #tagliatelle #sunt #godt #rester #spis #opp #maten #din #Morsmiddag #glutenfritt #melkefritt #raskt #middag #fort #middagtips #blogg #bloggtopp 

12 kommentarer

frodith

22.02.2018 kl.16:40

Fisk og pasta er gode kombinasjoner faktisk :-)

morsmiddag

22.02.2018 kl.16:47

frodith: Knall i padden rett og slett :-)

frkfrontend

22.02.2018 kl.17:15

Det så kjempegodt ut!

morsmiddag

22.02.2018 kl.17:18

frkfrontend: Tusen takk så kjekt :-)

morsmiddag

22.02.2018 kl.17:21

frkfrontend: PS. er vi venner her på bloggen, du forstår hvilke nivå jeg er på? :-)

frkfrontend

22.02.2018 kl.17:31

Hehe, hva mener du nå? :) Mener du om vi følger hverandre?

morsmiddag

22.02.2018 kl.18:16

frkfrontend: Yes det var rette ordet. Fant ikke ut hvordan jeg føller deg eller om jeg allerede gjør det :-D. Deg må jeg følle med på!

frkfrontend

22.02.2018 kl.18:22

Skal følge deg, slik at det blir lettere å følge meg tilbake :D Koselig!

Siv Svanem

23.02.2018 kl.07:45

Så nydelig ut.

morsmiddag

23.02.2018 kl.10:04

Siv Svanem: Tusen takk :-)

ingerslilleverden.blogg.no

24.02.2018 kl.21:38

Så deilig ut! :) . Fortsatt god helg :)

morsmiddag

25.02.2018 kl.18:34

ingerslilleverden.blogg.no: Så hyggelig, takk :-)

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen