Restesuppe av rekesaus

Categories Tips til restemiddag

Deilig suppe av restene fra da jeg hadde torsk med rekesaus (HER), nydelig og ferdig på få minutter. Jeg kokte litt gulerot og sellerirot for seg selv, siden rekesausen ikke bør koke men bare varmes sakte opp. Så hadde jeg i litt av vannet jeg kokte grønnsakene i, og grønnsakene, og oppskåret fisk(ørret, men man kan bruke hvilken som helst fisk eller fiskeboller), og litt ekstra vårløk.

Så enkelt bruker man opp restene, og man slipper å kaste, sparer penger og sparer miljøet. 

#kast #ikke #maten #bruk #opp #maten #rester #restemat #restemiddag #brukoppmaten #suppe #saus #Fiseksuppe #rekesaus #Spisoppmaten 

#middag #middagstips #glutenfritt ##glutenfri #Laktosefri #laktosefritt #blogg #bloggtopp #morsmiddag #Raskt #Enkelt #mor #mamma #pappa. 

 

8 kommentarer

8 thoughts on “Restesuppe av rekesaus

  1. annebe: Det er synd å skam å kaste mat som er fullt spiselig, og derfor er det kjekt å vise hvor enkelt det kan gjøres :-). Og suppen var bare nydelig og mettende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *