Reste plukkfisk

Med rester av torsk fra søndag og rotmos fra i går var dagens middag i boks på 5 minutter, og noe så nydelig godt :-D

Bloggen min er vel snart en blogg å å bruke opp maten, eller å nyttiggjøre seg av rester!. Dette er jo ikke noe nytt for meg, dette har jeg gjort siden jeg begynte å lage mat, og det er llllleeeennngggeee siden. 

Rotmos (poteter, sellerirot, blomkål, smør, salt, pepper eller se HER) eller potetmos 

Rester av fisk du har igjen. Ofte har man bare litt fisk igjen, og man tenker at det er for lite å ta vare på. Men om man putter restene i en pose eller boks som man fyller opp hver gang man har rester, så hokus pokus har man plutselig til en middag til hele familien i en gryte eller som her. 

Eventuelt salt, pepper og muskat. Ønsker du løk i passer det veldig godt i, jeg hadde gressløk fra en potte på altanen. 

Varm alt opp

                                            

4 kommentarer

frodith

19.09.2017 kl.17:20

Aldri smakt plukkfisk, men du er mester i alt av mat. Sikkert godt dette :-)

morsmiddag

19.09.2017 kl.17:25

frodith: Du overasker stadig, dette er hverdagskost på høyt plan :-D. Når vi var små var det plukkfisk minst en gang i uken.

Oldemorbloggen

20.09.2017 kl.10:25

Plukkfisk er noko av det beste me veit av restemat. Eg gjer som du, samlar små fiskerestar i frysen til det er nok til ein middag. Med rikeleg med sætersmør i, blir det reinaste festmaten. (Det siste eg har høyrt, er at smør er sunt, så då så...)

morsmiddag

20.09.2017 kl.10:40

Oldemorbloggen: Smør er sunt, vi trenger metta fett til utrolig mange funksjoner og oppdrag i stoffskiftet. Tar du kopi av denne linken kan du lese om det.http://morsmiddag.blogg.no/1424807734_fordi_det_er_fett.html
Dessverre føller ikke Norge med på forsking om hva som er bra og sunt, vi har uendra retningslinjer som har vart i snart 100 år. At smør er sunt har jeg vist i snart 30 år :-D, og at det er nydelig godt har jeg vist siden jeg var pittende liten å spiste smør med fingrene :-D

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits