Steikt karbonadedeig med karri og kokosmelk

Etter å ha vært borte en liten stund så var kjøleskapet nesten blåst for grønnsaker, så jeg hadde kun hvitløk. Og min dater har vært kattepasser og hun hadde brukt opp de knuste tomatene :-D, det er nå bra hun lager skikkelig mat så jeg kan vel ikke klage på det. Men det ble liksom veldig lite å lage vanlig pasta og  tomatsaus av, men da er det jo bra jeg er løsningsortjenter og uredd :-)

Dermed ble denne retten til.

1/2 kg karbonadedeig/kjøttdeig

1/2 kinahvitløk eller 1 fedd hvitløk

Smør å steike i

250 ml kokosmelk(det ble litt lite, så man kan kanskje ha litt mer i, men det var det jeg hadde.

salt

pepper

Ca. 1/2 ts tørket chili

3-4 ts karri (jeg brukte helt vanlig karri denne gangen) PS: Husk at alle blandingskrydder kan inneholde gluten, så sjekk!

Jeg hadde en lite stilk basilikum i blomsterkassen min, og noen sukkererter, disse strødde jeg på, da så det mye friskere og finere ut. Det ble knall godt, og en helt annen smak en det jeg er vant å bruke til slik mat :-) GØY!

                                                                 

Jeg er så kry at jeg har fått til en liten stilk basilikum ute, og sukkerertene ble veldig stor og flotte.Jeg gleder meg allerede til neste sesong.

7 kommentarer

frodith

06.09.2017 kl.20:45

Så godt det hørtes ut :-)

morsmiddag

06.09.2017 kl.23:35

frodith: Takk, ja det ble uventet godt he he

Mariann Sæther Tokle

07.09.2017 kl.09:39

Ja, det hørtes spennende ut, har vært lite matlaging her siden jeg kom hjem fra England, bare det vanlige og merker at når jeg er alene, da blir det mindre grønnsaker, bare rester :)

morsmiddag

07.09.2017 kl.11:18

Mariann Sæther Tokle: Det er klart alt blir litt anderledes når man er aleine, men når man bor alene må man jo bare skjerpe seg med maten og grønnsaker osv. :-)

Anne Grethe Seljordslia

07.09.2017 kl.11:41

Åh jeg elsker å sjekke skapa, se hva jeg har og poff så er det en ny deilig rett på bordet :) dette både så og hørtes godt ut :)

morsmiddag

07.09.2017 kl.11:51

Anne Grethe Seljordslia: Helt enig, det er sjelden jeg orker å gå på butikken for jeg mangler noe. Da lager jeg heller noe ut av det jeg har, og så handler jeg når jeg skal handle :-) Veldig økonomisk og utrolig spennende å se hva man får til middag :-D

Mariann Sæther Tokle

07.09.2017 kl.17:38

Ja, helt sant :) Jeg må liksom bare komme i gjenge først :)

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits