Reker i pitabrød med aioli

På kalenderen viser det at det er sommer, men det er og det hele. Men man må nesten bare leve med det, noe annet nytter vel ikke, og hva er vel bedre en reker?

Jeg tinte og renset reker, man bør beregne 500 g per person.  Jeg laget aioli se HER, varmet piatbrød (jeg har funnet noen vidunderlige glutenfrie), laget til litt salat og danderte det sammen, litt sitron eller lime og gjerne gressløk. Rett og slett et herremåltid.

Jeg måtte da spise opp resten til kvelds, ikke noe kan gå til spille av så god mat så da ble det egg i for å få nok, det kan anbefales !

                                                                                                       

 

13 kommentarer

Thomas Frydenberg

21.06.2017 kl.20:44

Ser veldig godt ut. Ønsker deg en glitrende kveld!

morsmiddag

21.06.2017 kl.20:55

Thomas Frydenberg: Tusen takk og i like så. :-D

frodith

21.06.2017 kl.20:46

Ha-ha, ja her sitter jeg og slikker meg om munnen kan du tro :-D ha-ha

morsmiddag

21.06.2017 kl.20:56

frodith: Knall at det :-D

margarites

21.06.2017 kl.21:43

Mm reker er godt, og jeg skal på rekeparty hos min søster på fredag :-) Det er liksom den ultimate sommermaten, men så er det supergodt også. Bildene dine ser fristende ut :-)

morsmiddag

21.06.2017 kl.21:50

margarites: Tusen takk, det var bare helt herlig mat. Synes faktisk at pitabrød er bedre en med brød.

Oldemorbloggen

22.06.2017 kl.19:15

Kor fann du dei vidunderlege??

morsmiddag

22.06.2017 kl.19:20

Oldemorbloggen: De fant jeg i frysedisken på Sparbutikken, det er Hatting sine. De er nok mange butikker som har de. det kan jo hende jeg har blitt så vant til glutenfrie produkter, men jeg er fortsatt ikke glad i kjøpt glutenfritt brød :-D. Så da kan de vel ikke være så galne når jeg synes de er vidunderlige :-D

morsmiddag

22.06.2017 kl.19:21

Oldemorbloggen: De er selvsakt glutenfrie :-D

Oldemorbloggen

22.06.2017 kl.19:23

Hatting, det skal eg hugse, takk skal du ha. Det rekegreiene dine såg veldig gode ut. :-))

morsmiddag

22.06.2017 kl.20:36

Oldemorbloggen: Tusen takk, jeg bare elsker det.

cuskima

23.06.2017 kl.19:09

herlighet så deilig det så ut.......wow nå fikk eg lyst på det!!!

morsmiddag

23.06.2017 kl.22:15

cuskima: Så bra !

Skriv en ny kommentar

morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits