Ovnsteikt ørret med pesto

Jeg fikk så utrolig lyst på pesto, og ørret hadde jeg tatt ut av fryseren så da var dagens middag soleklar i en regntung Bergen. 

Jeg laget bare en porsjon, og da passet det perfekt opp i en porsjonsform, men det er klart at skal man lage til flere kan man ha en stor ildfast form.



 

1 porsjon:

1 bit ørret uten skinn og bein

1/4 løk

1/2 vårløk

1/2 nepe

Ca. 3 skiver squash

ca. 3 ss pesto.

Oppskrift på Pesto finner du HER

Jeg renset og delte grønnsakene i forholdsvis tynne biter, Ørreten i litt store biter så den ikke går for mye i stykker siden den blir fort ferdig. Legg alt lagvis og hell så pesto på og ha formen mitt i ovnen på 200 grader i rundt 20 minutter. Jeg hadde potet til og  litt ekstra pesto på når jeg spiste maten. herlighet så godt, nam :-D

                                  

                                                

 

4 kommentarer

frodith

02.06.2017 kl.20:29

Ørret er godt det, noe av det jeg liker best av fisk :-)

morsmiddag

02.06.2017 kl.20:32

frodith: Enig med deg, det er nydelig, men jeg elsker det meste av fisk og sjømat :-D.

elisebr

03.06.2017 kl.14:34

Så godt det så ut! :) Ørret er så godt! :)

morsmiddag

04.06.2017 kl.11:20

elisebr: Ørret er best, ingen protest ;-)

Skriv en ny kommentar

morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits