1 pakke karbonadedeig (400g)
ca. 100 g bacon
Ca. 2 ss med parmesanost (bruk så mye eller lite du ønsker)
2 egg
1 ts grønnsaksbuljong (ikke all buljong er glutenfri, så sjekk dette før du bruker buljongen om du er gluten allergiker)
Salt
Pepper
Ca. 1 dl vann (karbonadedeig er lite fett i og er gjerne tørrere en kjøttdeig, er deigen for fast har du mer vann i)
Rasp osten og ha det i kjøttdeig/karbonadedeigen, ha så i egg, bacon, buljong og salt og pepper. Bland alt godt sammen. Jeg brukte en foodprosecor, og hadde bacon og ost i så slapp jeg rasping og deling, og til slutt resten av ingrediensene. Det er lurt å ikke la Kjøtt/karbonadedeigen få gå for hardt og lenge i maskinen. Jeg lager meg alltid en liten prøvekake som jeg steiker slik at jeg kan justere smaken om den trenger mer feks. ,er saltsalt osv.
Jeg lagde tykke gode burgere, så de trengte ganske lang tid før de ble gjennomsteikt, husk å snu de med jevne mellomrom.
Jeg hadde båtpoteter med salt og tandori masala krydder og olje før jeg steikte de oppe i ovnen i rundt 20 minutter, jeg tok de ut og vente de innimellom.
Salat er jo alltid godt til og hjemmelaget herlig Guacamole til, oppskriften finner du HER
Ein stakkar kan bli skamsvolten av å lese oppskrifta di, ein sein kveld.
Oldemorbloggen: He he du er nå tidig er du. Men det var veldig godt. Hadde to ungdommer her som spiste seg veldig gode og mette 😀