Taco er nesten blitt Norges nasjonalrett etter hvert, og det an lages på utrolig mange måter som her med laks. Aldri forsøkt, så prøv, det er nydelig.
Beregn 1-2 lakse stykker uten skinn og ben.
Hjemmelaget tacokrydder finner du oppskrift på HER
Vann
Del fisken i biter, ikke for små da blir det bare smuler, steik fisken og hvitløken og ha på vann, og la det rekke med lett røring av og til, laksen er ferdig på et par minutter. Skru ned platen og la den stå på svak temperaturen til du har fått laget til de grønnsakene og tilbehøret du ønsker å ha til.
Jeg hadde:
Isbergsalat
rucculasalat
tomat
agurk
vannmelon
parmesanost
Rømme(laktosefri for de som ikke tåler laktose) eller man kan kutte det ut, det gjør jeg ofte. Jeg har gjerne Guacamole til HER
Mini taco tubs
Midt i blinken for meg 😉
Ikke prøvd, men liker både taco og fisk… ser veldig fristende ut..men nå er jeg mett altså :))
frodith: Så bra 😀
annebe: Da er dette en sikker vinner, det er mye bedre en med kjøttdeig.