Omelett med bacon og masse grønnsaker

Etter å ha vært i hagen å putlet på, var jeg sulten og omelett er en sikker vinner for meg. Jeg elsker grønnsaker og poteter i omeletter, og denne gangen hadde jeg litt lite egg, men den ble veldig god likevel.Jeg brukte rester av grønnsaker, så man kan bruke det man har og liker, det er bare å ha i hva man vil, godt blir det uansett.

3 -4 ferdig kokte poteter

1/2 purreløk

1 pakke bacon

1/2 paprika

1 stykke squash

1 bukett brokkoli

1/2 tomat

Litt fersk basilikum

Minimum 4 egg

ca. 1 ts salt

pepper

smør eller olje til steiking 

Sett stekepannen på platen med en klatt smør eller olje del potetene i biter og surr de samen med oppskåret bacon. rens og vask godt purreløken, den kan ha veldig mye sand mellom bladene, skjær den opp i biter og ha den på pannen sammen med det andre og la dette få surre sammen mens man renser, og deler de andre grønnsakene. Pisk egg  salt, og pepper sammen. Ha grønnsakene også i pannen og la de ligge et par minutter før man heller over eggene, ha gjerne på urter om du har det, jeg hadde litt fersk basilikum.

La omeletten stå på forholdsvis svak varme så den ikke brenner i bunnen til den er stivnet. Server gjerne med brød om man ønsker det.

                                                    

 

 

11 kommentarer

elisebr

30.04.2017 kl.16:09

Så godt det så ut! :)

frodith

30.04.2017 kl.19:42

Det hørtes ut som en veldig sunn og god omelett :-)

morsmiddag

01.05.2017 kl.11:28

frodith: Takk snille deg :-D. Den var knakende god og med alle grønnsakene og eggene er den bare sunn.

Margrethe

30.04.2017 kl.22:06

Åååå det så bare så veldig godt ut! :-)

morsmiddag

01.05.2017 kl.11:33

Margrethe: Tusen takk det var koselig du synes.

Oldemorbloggen

01.05.2017 kl.00:43

Nam og atter nam, dette såg godt ut.

morsmiddag

01.05.2017 kl.11:33

Oldemorbloggen: Så kjekt, tusen takk :-D

Becca Alexandra

01.05.2017 kl.20:33

Det så kjempegodt ut :D Selv elsker omelett og det er så godt :-)

morsmiddag

01.05.2017 kl.21:08

Becca Alexandra: Tusen takk :-D

Britt Bergheim

24.05.2017 kl.22:42

Lager grønnsaksomelett hver dag til frokost, en porsjon med ett egg, ei ss vann, litt krydder som gurkemeie, koriander, chili, kardemomme, ingefær og litt seltin. Av gr.saker blir det ei ca ss av finhakka paprika, squash, sukkererter, vårløk/purre, løk, fennikel, litt chili. Hva du har, blir ca 100 g, pluss ei skive familieskinke i biter og ei skive ost på toppen.

morsmiddag

26.05.2017 kl.11:24

Britt Bergheim: Så bra.

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits