Carbonara med kyllingfilet

Har dere periodevis dilla på en type mat? Det har jeg, og nå er det carbonara med all mulig tilbehør for å ha litt variasjon.Jeg bare elsker kombinasjonen av pasta, egg og parmesanost. Egentlig burde jeg ikke spist noen melkeprodukter, men av en eller annen merksnodig grunn reagere jeg lite eller ikke på parmesanost, om jeg ikker allerede er veldig allergisk allerede da. 

4 personer:

4 kyllingfileter 

Ca. 400 g pasta (tåler man ikke gluten må man bruke glutenfri pasta, det får kjøpt på de aller fleste vanlige butikker etter hvert)

4 egg

4 ss vann

salt

pepper

200 g parmesanost

eventuelt 1 potte fersk basilikum

Jeg hadde også sukkererter i, de er så knasende godt og sprøtt i

Sherry tomater (kan selvsakt sløyfes og erstattes med noe andre grønnsaker, eller kutes helt ut)

Slik gjør jeg det :

Kok pastaen etter pakkens anvisning. Når pastaen er kokt, siler man av vannet og har i sammenpisket egg, vann, krydder og halvparten av osten som er , og Om man har basilikum, finhakkes denne og has i gryten sammen med pastaen. Vil man ha i sukkereter og sherytomater har man de i helt på slutten, da beholder sukkerertene den knasende gode smaken, og tomatene blir ikke bløt. Resten av den raspende parmesanosten kan man strø på maten selv, da kan alle ta så mye de ønsker. 



 

14 kommentarer

annebe

27.04.2017 kl.19:17

Har noen faste ting som går igjen ja...så greit med litt inspirasjon..hehe.. Mye godt i retten her ser det ut til <3

morsmiddag

27.04.2017 kl.19:43

annebe: Ja jeg får periodisk lyst på det samme, og så blir jeg lei, da blir det lenge til neste gang. Alle trenger inspirasjon i ny og ne

frodith

27.04.2017 kl.19:21

Elsker kylling så det MÅ jo være godt det her :-)

morsmiddag

27.04.2017 kl.19:43

frodith: Er rett og slett bare nydelig. Nå er jeg i den carbonara stimen til jeg blir lei av det :-D

Margrethe

27.04.2017 kl.20:27

Det ser jo så perfekt godt ut :-)

morsmiddag

27.04.2017 kl.20:28

Margrethe: Tusen takk :-D

Mariann

27.04.2017 kl.23:03

Nam, nå må jeg bare lage pasta snart. Har jo kjøpt pastakvern til kenvooden :) Jeg tåler gluten. Det er noe med parmesan. De skal visst ikke ha det når man er baby. Kanskje det være noe med den som gjør at du tåler den?

morsmiddag

27.04.2017 kl.23:26

Mariann: jeg har faktisk aldri forsøkt å lage pasta selv, men det står på listen til "en vakker da" :-D.
Jeg har hørt et sted at faste oster tåles ofte bedre en myke, men ikke vet jeg :-D

Siv Svanem

28.04.2017 kl.07:11

Mmmmm så veldig godt ut.

morsmiddag

28.04.2017 kl.10:29

Siv Svanem: Tusen takk snill deg :-D

Becca Alexandra

28.04.2017 kl.22:09

Det så veldig godt ut :D Takk for oppskriften <3

morsmiddag

29.04.2017 kl.09:31

Becca Alexandra: Takk snille deg, kjekt jeg kan inspirere.

Corina

29.04.2017 kl.08:17

Love carbonara 😊 but never triet it with chicken. Sounds very good. Hope you will have a wonderdul weekend.

morsmiddag

29.04.2017 kl.09:28

Corina: You must try it fits perfectly. Have a great weekend too

Skriv en ny kommentar

morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits