Fiskeburger

Fiskeburger av hyse og tosk som inneholder mye fisk er god mat, og veldig sunt. I dag ble det med glutenfritt burgerbrød som jeg hadde i fryseren, men det lyse greiene er jeg jammen ikke mye glad i, når jeg får den glutenfrie fermentering kulturen opp å gå, skal jeg forsøke å lage grove glutenfrie hamburgerbrød . Derfor ble det masse grønnsaker til, og det er knakende godt.

Jeg hadde i:

Squash

Tomat

Sukkererter

Økologisk ketchup (Om noen dager er ketchupen vi fikk med oss fra kurset ferdig, det gleder jeg meg til)

Isbergsalat

Jeg synes at squash, tomat og sukkererter en enda bedre om de får noen sekunder på pannen, så de fikk de.Siden brøde var så smakløst steikte jeg det sammen med burgeren, jeg vente de av og til, da fikk jeg en veldig fin steikeskorpe og litt mer smak.



 

 

 

2 kommentarer

Lilli

24.04.2017 kl.19:37

Det så godt ut :)

morsmiddag

24.04.2017 kl.19:47

Lilli: Hjertelig takk :-D

Skriv en ny kommentar

morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits