Vossakurv med ertestuing

For en tid tilbake spurte jeg i en mat side på facebook hva de brukte ertestuing til, og svarene var mange  og variert, men også de vanlige rettene som kjøttkake og lutefisk. Her er en av svarene, nemlig vossakorv med ertestuing, og det passet utmerket sammen. Nå er jeg så glad i ertestuing at det er ikke mange ting de ikke passer til ;-). Oppskrift på ertestuing finner du HER, og hvordan man kan fryse den flatt finner dere HER.

Kunne du ha spist dette til  middag?



 

8 kommentarer

frodith

23.03.2017 kl.18:27

Ertestuing er godt ja :-) Til kjøttkaker er det topp også :-)

morsmiddag

24.03.2017 kl.10:00

frodith: Kjøttkaker uten ertestuing er absolutt ikke godt. Jeg spiser 80 % ertestuing og resten kjøttkaker og gjerne en liten potet :-D. Så egentlig blir det ertestuing med kjøttkake.

Irene

23.03.2017 kl.21:18

Har ikke prøvd den varianten, bare med kolrabistappe. Vel værdt og prøve.

morsmiddag

24.03.2017 kl.09:38

Irene: Det er jeg vant med også, men siden jeg elsker ertestuing var det ikke vanskelig å få meg til å prøve, og det var nydelig godt

Lisbeth

23.03.2017 kl.22:13

Nam nam det kunne jeg absolutt ha spist :-) ser kjempegodt ut

morsmiddag

24.03.2017 kl.09:39

Lisbeth: Så gøy, forstår du også liker ertestuing :-D Herlig, kanskje vi må starte ertestuingens forening he he

Oldemorbloggen

23.03.2017 kl.22:51

Takk og takk, det har eg ikkje tenkt på, at det er godt til vossakorv. Eg har frysen "full" av erterstuing, laga av tre pakkar på ein gong. Er du i Kvinnherad ein gong, må du prøve Sundepølsa, det må vera verdens beste.

morsmiddag

24.03.2017 kl.09:41

Oldemorbloggen: Da gjør du det akkurat som meg, lager masse og fryser ned. Det er jo bare så enkelt når man først er i gang å lage, og den blir jo mye bedre en den kjøpe varianten, for ikke å snakke om prisen. Jo takk for tipset, med min hukommelse så har jeg glemt det før jeg kommer på de kanter tenker jeg.

Skriv en ny kommentar

morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits