Carbonara med reker

Categories Skalldyr

                                          

 

Til 4 personer:

Reker man kan velge å kjøpe ferdig pillede eller rense selv. Jeg renset selv, og hadde rundt 120 g ferdig pillede reker per person. Men man velger selv hvor mye man vil spandere. 

Ca. 400 g pasta (glutenfri om man trenger det)

4 egg

4 ss vann

salt

pepper

200 g parmesan eller mer

Man kan ha litt chili i eller chilipuler eller Cayenepepper

eventuelt 1 potte fersk basilikum

Kok pastaen etter pakkens anvisning. Rens rekene om man velger reker med skall. Pisk egg, vann, krydder og halvparten av osten  godt sammen. Når pastaen er ferdig kokt siles vannet av, og man har på eggeblandingen. 

Før servering har han på resten av osten, og om man har basilikum, finhakkes denne og has i gryten sammen med pastaen.

                                            

 

12 kommentarer

12 thoughts on “Carbonara med reker

  1. Isabelle Nathalie: Bare hyggelig, derfor jeg skriver matblogg 🙂 Håper du kan få mange gode tips og matopplevelser fremover. Veldig kjekt du kom innom bloggen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *