Ti på topp middagstips uke 3

Herlighet som tiden flyr, vi skal begynne på den 4 uken i det  nye året, helt fantastisk. Det har begynt å bli ørlite lysere og lengre dager, og det gleder jeg meg stort over.

Her kommer noe tips hva du kan ha til middag, noen av innlegge er fra et dypdykk i arkivet, og alle bildene er ikke like fine :-)

Ønsker deg en helt magisk uke <3

1. Kylling lår med pasta med pesto se HER


 

2. Seibiff med en liten vri HER

 

3. Mocca dukka sin gryte HER

 

4. Tomatsuppen Hellstrøm hadde besvimt av HER



5. Lammekoteletter fløtegratinerte poteter  HER

 

6. Svinaktig godt! HER 

 

7. Laks med Tandoori Masala HER  Kan gjerne bytte laks med annen fisk også.

 

8. Kylling karrigryte  HER

 

9. Karbonader med bacon og Parmesan  HER

 

10. Fylt aubergine HER

10 kommentarer

annebe

22.01.2017 kl.17:07

Variert og god mat..kunne spist alt her jeg, ikke på en dag det hadde blitt litt mye, men litt av gangen..hehe..

Ha en fin kveld <3

morsmiddag

22.01.2017 kl.17:11

annebe: He he he da hadde du nok vært stappmett ja. Så bra, du er jo nokså altetende du da :-)
Kjekt å se på gamle oppskrifter får noen slike "AHA" det må jeg jammen lage en gang til, for jeg har glemt de he he.

frodith

22.01.2017 kl.17:14

Skal nok ta noen varianter av dette her til uka :-) Seibiff er veldig godt :-)

Victoria Larsen

22.01.2017 kl.17:40

Så utrolig mye godt! Her er mange av mine favoritter :D

morsmiddag

22.01.2017 kl.17:52

Victoria Larsen: Så gøy da, hva er dine favoritter?

spisogspar

22.01.2017 kl.19:32

Mye godt her:) Seibiff er lenge siden nå jeg har spist:)

morsmiddag

22.01.2017 kl.19:56

spisogspar: Er ikke ofte jeg spiser heller, veldig godt de gangene jeg spiser det :-)

Min matgale verden

23.01.2017 kl.07:32

Takk for gode tips. Fikk lyst på kyllinglår med pasta og pest jeg :)

morsmiddag

23.01.2017 kl.10:41

Min matgale verden: Bare hyggelig :-) Ja pasta med pesto er bare digg.

http://hevhodet.blogg.no/

23.01.2017 kl.20:38

Tusen takk for fine tips :)

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits