Kylling med pasta i pesto

Nå er jeg i det pestorianske (dvs.jeg har laget masse pesto, og det blir det på alt jeg spiser ;-)), og jeg bare elsker det. Nå seier det vel ikke så mye, siden dere som leser bloggen titt og ofte sikkert har skjønt at jeg er et skikkelig mattroll. Men lidenskap for mat og drikke er kanskje ikke det verste man kan ha, eller?

                                                               

 

Jeg hadde et kyllinglår som jeg hadde olje og grillkrydde på(for dere som ikke tåler gluten, skal dere være obs. på at blandings krydder ofte inneholder gluten)

Kyllinglåret hadde jeg i ovnen på   200 g midt  i ovnen i 30 minutter (tiden kan variere  mye alt etter hvor store kyllinglårene er, og dette var forholdsvist stort)

Pastaskruene kokte jeg etter anvisning på pakken, Når pastaen ferdig var kokt, hadde jeg pesto over og blandet den godt i pastaen. 

Jeg hadde salat med granateple i,  for en deilig middag :-)

Oppskrift på pesto finner du HER

Er det ikke helt utrolig fine farger, dette er noe jeg fryder meg stort over :-)

 

20 kommentarer

irene

15.01.2017 kl.20:26

Det ser kjempegodt ut. Kylling er jo en klassiker. Og farger på mat gjør at du blir sulten. Tenker at du har kost deg på kjøkkenet i dag😊

morsmiddag

15.01.2017 kl.20:38

irene: Takk :-) ja det er noe helt annet å være der ute nå som det er lyst, bare herlig.

Victoria Larsen

15.01.2017 kl.20:32

Ser super godt ut! :D

morsmiddag

15.01.2017 kl.20:38

Victoria Larsen: Takk :-)))

Mariann

15.01.2017 kl.20:55

Jeg er også pestogal :)

morsmiddag

15.01.2017 kl.21:10

Mariann: He he mye til felles vi :-)

margarites

15.01.2017 kl.22:06

Fristende! Pesto er godt, og jeg har blitt så glade i Middelhavspai med pesto - vegetarvarianten. Men dette er også noe jeg kan prøve på :-)

morsmiddag

15.01.2017 kl.22:09

margarites: Den hørte spennede ut, hva er i midelhavspaien?

margarites

15.01.2017 kl.22:21

Jeg googlet pestopai med bakte grønnsaker, noen på jobben kalte det Middelhavspai. Jeg har i rødløk, paprika og squash som jeg baker i ovnen først, og så blander jeg pesto i eggeblandingen. Her i huset liker vi den godt i alle fall :-)

morsmiddag

15.01.2017 kl.22:23

margarites: Det hørtes helt utrolig godt ut, fikk lyst på pai :-D. Tusen takk.

Oldemorbloggen

15.01.2017 kl.22:39

Det såg skikkeleg godt ut, sjøl om eg no er stappmett etter å ha slukt opp til fleire glutenfrie vafler. Takk skal du ha for opplysinga om at det kan vera gluten i blandingskrydder, det hadde eg ikkje komen på å undersøke.

morsmiddag

15.01.2017 kl.22:44

Oldemorbloggen: Det er dessverre utrolig hvilke matvarer man finner gluten, melk, salt og sukker i, helt merkverdig. Mitt råd er å sjekke alt. Vafler er jo bare snadder.

Oldemorbloggen

15.01.2017 kl.23:11

Er det glutenfrie pastaskruar på markedet?

morsmiddag

16.01.2017 kl.17:17

Oldemorbloggen: Jada vist er det det .-) Jeg har kjøpt litt forskjellige steder, Kiwi, Spar, Rema 1000. Det variere veldig hva de forskjellige butikkene har, du kan også kjøpe på nett. Det er alt fra makaroni til tagliatelle.

annebe

15.01.2017 kl.23:23

Mat må man ha ja..og dette så jo riktig så godt ut :)) Ønsker deg ei fin kommende uke <3

morsmiddag

16.01.2017 kl.17:18

annebe: Takk så hyggelig da :-) Ha en nydelig fin dag du også :-)

frodith

16.01.2017 kl.06:07

Kylling er deilig. Spiser mye kyllingfilet her i huset :-)

morsmiddag

16.01.2017 kl.17:19

frodith: Blir ofte det her også, men kyllinglår blir ekstra saftig siden det har bein. :-)

Siv Svanem

16.01.2017 kl.09:29

Ble litt sulten jeg. Mange måter å lage kylling på, dette så godt ut.

morsmiddag

16.01.2017 kl.15:54

Siv Svanem: Så bra :-) Mat er godt, og noe liker man bedre en andre ting.

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits