Steikt ørret med dressing

Steik ørret er vel gjerne ikke det mest spennene man kan ha, men det er utrolig godt og enkel mat å lage. Det datt inn i hode mitt en dressing jeg laget mye av da jeg jobbet med mat,og den ble veldig populær. Den passer også blant annet til  som dipp.

Ørreten steikte jeg noen minutter på hver side og hadde salt og pepper på.

Dressingen er like enkel:

Ca. 1 dl rømme/laktosefri rømme (jeg fant en rømme erstatning på Meny, når jeg blander med andre 

1/4  kinaløk eller du kan bruke hvitløksfedd

2 ts grillkrydder (dette er et blandingskrydder og enkelte merker kan inneholde gluten)

Rens og bruk hvitløkpresse om du har ellers finhakker du den.. Ha hvitløk og grillkrydder i rømmen og bland sammen. Den blir enda bedre om den får stå til dagen etter.

Nå skulle jeg ha båtesteiket poteter( finner du HER til, men jeg må ha glemt potetene på butikken, så det ble en god salat og rester av sellerimos etter i går.  Men det var ikke noe å klage på, det var helt nydelig sammen.

           

 

6 kommentarer

frodith

09.01.2017 kl.17:39

Stekt ørret er supergodt :-) UTEN dressing så klart :-D

morsmiddag

09.01.2017 kl.17:50

frodith: He he seff

Mariann

09.01.2017 kl.18:22

Stekt ørret er godt, hør ikke på Frodith , med dressing, Hehe

morsmiddag

09.01.2017 kl.18:27

Mariann: ha ha ha en ting har jeg lært meg opp igjennom årene er at smaken er som baken, delt ;-)

vanja kvalstad

12.01.2017 kl.12:00

Jo da stekt ørret er veldig godt i min verden. Hva man velger å servere til er ofte litt etter dagsformen og dette så som vanlig godt ut::)

morsmiddag

12.01.2017 kl.15:01

vanja kvalstad: Takk, og jeg er enig med deg :-)

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits