Wok med kylling

Av en eller annen grunn er det VELDIG lenge siden jeg har woket noe som helst.   Men nå hadde jeg så mye gode grønnsaker at jeg ble fristet til å woke igjen. 

Når man woker bruker man de grønnsakene man har og liker, om de er frossen eller ferske. 

Jeg brukte:

Gulerot

Noen biter brokkoli 

Noen biter blomkål

Sukkererter

Rød paprika

hvitløk

ingefær

Kylling (ca 150 g pr. person (bruk så mye eller så lite du ønsker, jeg delte en Stangekylling og av den fikk jeg to fileter, to lår , og resten hadde jeg i woken)

Teriyakisaus (PS. Om du ikke tåler gluten,for sikkerhetskyld, sjekk om det kan være gluten i, det er dessverre gluten i alt mulig man ikke forventer det skal være i)

Soyasaus (det samme som over, får glutenfri i butikken)

Salt og eventuelt pepper

Rens og del grønnsakene i ikke alt for store biter, og begynn med de grønnsakene som trenger lengst tid (som gulerot og blomkål), ikke bruk alt for hard varme da svir grønnsakene.  Har du rå kylling, deles denne i biter og steikes sammen med grønnsakene. Hell på sausen, soyasausen og saltet. Smak til og server. Ønsker du å ha ris eller noe annet til lager du det. 

                                      

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

frodith

10.11.2016 kl.16:03

Elsker kylling -wok :-)

morsmiddag

10.11.2016 kl.16:49

frodith: Det er jo bare nydelig :-))))))

Dag Eirik

10.11.2016 kl.23:07

Ditta va godt!

morsmiddag

10.11.2016 kl.23:09

Dag Eirik: Så bra :-)

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits