Ørret med risnudler

Categories Fiskeretter

Det var meningen at jeg skulle lage ørret taco, men litt dårlig planlegging gjorde at det hadde blitt en stusselig taco.  Da ble det en” ta hva man har” middag, men det er ikke nødvendigvis en bakdel, det ble knallgodt. 

Til to personer:

3-4 ørretfileter 

1 purreløk

2 fedd hvitløk

1 stykke (ca. 1 cm) finhakket eller raspet ingefær

1/2 chili med frø og hele greiene 

Ca. 3-5 ss knuste tomater (for å få litt væske i den)

Ca. 1 ss garam masala (blandingskrydder du kan kjøpe eller lage selv, da ser du HER)

Ca. 1 ts salt

Risnudler 

Salat om man ønsker det til, jeg brukte isbergsalat og ruccolasalat.  

Rens, vask og del purreløken, hvitløken, ingefær og chili, og surr alt godt i en panne. Ta skinnet av fisken, og del den i litt gode biter( fisken blir for steikt, og da detter den lett fra hverandre), steik fisken sammen med resten. Ha på krydderet og de knuste tomatene, smak til med salt.  La alt stå å trekke på svak varme, mens man koker nudlene etter pakkens veiledning. Lag salat om du ønsker det til

 

 

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *