Kamra mitt har gått til streik, og mobilen min er ikke god nok til å ta slike bilder, men det får duge.
Tom for ideer var det bare å se hva jeg hadde i skuffer og skap.
Tomatsausen bestod av:
1/2 Kina hvitløk
1/2 løk
1/2 rød chili med frø
1/2 boks knuste tomater
2 ss med kokosmelk
1 ts gurkemeie
1 ts paprikapulver
1 ts spisskummen
2 ts oregano
1/2 ts chilipulver
1/2 ts pepper
Ca. 1 ts salt
Trenger du litt sukker for å runde sausen, tar du i rundt 1 ts, surheten på knuste tomater variere veldig.
Fersk basilikum på toppen.
Først steikte jeg kyllinglåret brun på begge sider, så hadde jeg på opp kutet løk og chili og lot det surre en sund. Så hadde jeg på de knuste tomatene, og kokosmelken, samt alt krydderet. Alt kokte sammen til kyllingen var ferdig gjennomkokt. For å være sikker på at kyllingen ble godt kokt, snudde jeg den med jevne mellomrom. Rett før servering smakte jeg til sausen, og strødde på revet fersk basilikum. Denne retten passer også godt å steike i ildfast form i ovnen.
Jeg hadde blomkål og rispasta til.
Følg med i morgen, da bruker jeg resten av sausen til noe helt annet 😉
Liker kylling i alle varianter..og det her hørtes veldig godt ut :)) Her hadde vi torsk i dag :)) Kos deg med kvelden :))
annebe: Jeg også, det er enkel mat som man kan gjøre mye ut av. Torsk er jo bare nydelig. Ha en herlig kveld du også.
Mmm, kyllinglår* er veldig godt 🙂
Ah, så deilig <3
Pernille: Enig, men jeg må ha noe med god smak enten på kyllingen eller til 🙂
Henriette Celin: Takk 🙂 Det var masse god smak som jeg bare elsker.
Det så litt indisk ut 🙂 Jeg kunne jo gjort det samme , med filet… om jeg bare hadde giddet 😀 He-he
frodith: Ha ha ha ha ja det var det. Klart du kan bruke filet.
Kylling er meget godt. er mest glad i brystet selv. Liker å steke det til med skorpe, og la det trekke.
Smaker vanligvis veldig godt.:)
Du lager mye, gøy å se.:)
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: 🙂 Ja jeg styrer nå på, men som regel blir det godt.