Forenklet "Coleslaw" salat

Dette er ikke helt Coleslaw salat, men noe i den retning. Jeg har en snill nabo som har dratt til Frankrike på ferie, og før hun dro kom hun hit med mat som hun skulle kaste. Jeg fikk blant annet en pose med oppskåret råkost og yoghurt, dette er mat jeg ikke selv har så ofte. Og da blir det store spørsmålet hva jeg skal leg av det, før det går ut på dato. Coleslaw består jo av både kål og gulerøtter så hvorfor ikke bare bruke posen med råkost til å lage noe lignede. Og vips så hadde jeg gjort det, og jeg hadde den til fiskekarbonade, og det ble skikkelig digg middag.

1 pakke  ferdig råkost

Ca. 2 ss majones 

Ca. 2 ss yoghurt eller rømme (jeg brukte laktosefri, tåler man overhode ingen melkeprodukter, kan man bruke soyayoghurt)

12 ts balsamico 

Ca. 1/2 ts salt

1 knivspiss pepper. 

Bland alt sammen, og NYT ;-) Er dette noe du kunne tenkt deg å forsøke?

                                                    

                                                        

 


 

20 kommentarer

lisarorvik

01.09.2016 kl.18:30

Dette så godt ut :) (Har forresten en giveaway konkurranse på min blogg nå, der du kan vinne finne premier. Bli gjerne med)

morsmiddag

01.09.2016 kl.18:31

lisarorvik: Takk :-) Kunne du tenke deg å lage denne salaten?

annebe

01.09.2016 kl.19:04

Aldri laget det, men spiste det på hotell i sommer...veldig godt :))

morsmiddag

01.09.2016 kl.19:17

annebe: Ja var utrolig godt, etter middag maulet jeg resten he he. Virker det ikke enkelt å lage?

frodith

01.09.2016 kl.19:35

Kos deg du :-D Det der er som kjent IKKE noe for meg :-D

morsmiddag

01.09.2016 kl.19:59

frodith: Nei det må man respektere, smaken er som baken, altså delt ;-)

annebe

01.09.2016 kl.19:38

Jo det virka enkelt og greit..så ikke umulig jeg lager en dag :))

morsmiddag

01.09.2016 kl.19:59

annebe: Ja jeg ble overasket over hvor godt det passet til fiskekarbonader.

Simona Juseviciute

01.09.2016 kl.21:38

namam! Ser godt ut :)

morsmiddag

01.09.2016 kl.21:43

Simona Juseviciute: Takk :-))))

nybaker

02.09.2016 kl.00:17

Mm ser kjempe godt ut :)

morsmiddag

02.09.2016 kl.10:49

nybaker: Takk :-)

maiken

02.09.2016 kl.00:48

Synes dette virker veldig godt, er bare ikke vant til å lage det, og kun smakt det for lenge siden. Men mener du 22 ss youghurt eller? For det må nå være en enklere måte å måle det på? Eller mente du 2?

morsmiddag

02.09.2016 kl.10:44

maiken: He he er nok en skriveleif det du ;-) Skal være to ss.
Veldig enkelt og smakfult uten tvil.:) Enkle ideer er mere enn nok av og til. Har Adams mat kasse denne uka med bare anderledese ting..

morsmiddag

02.09.2016 kl.10:47

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Det er ikke tvil om at de som leverer mat er kreative og nyskapende. En lur måte å utvide mat horisonten på. Dere som er så aktive har nok stor glede og nytte av det. Jeg får forsøke å finne ut noe nytt selv :-) Kom gjerne med ideer :-)

spisogspar

02.09.2016 kl.11:37

Ja det må jeg lage en dag, godt og enkelt :)) God helg!

morsmiddag

02.09.2016 kl.11:37

spisogspar: God helg til deg også :-))))

Tone

12.10.2016 kl.10:57

Den der må jeg prøve - hvilken type balsamico bruker du?

morsmiddag

12.10.2016 kl.11:05

Tone: Jeg brukte en helt alminnelig jeg har kjøpt på butikken, Balsamiko vineddik fra Mondela.

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits