Dette er ikke helt Coleslaw salat, men noe i den retning. Jeg har en snill nabo som har dratt til Frankrike på ferie, og før hun dro kom hun hit med mat som hun skulle kaste. Jeg fikk blant annet en pose med oppskåret råkost og yoghurt, dette er mat jeg ikke selv har så ofte. Og da blir det store spørsmålet hva jeg skal leg av det, før det går ut på dato. Coleslaw består jo av både kål og gulerøtter så hvorfor ikke bare bruke posen med råkost til å lage noe lignede. Og vips så hadde jeg gjort det, og jeg hadde den til fiskekarbonade, og det ble skikkelig digg middag.
1 pakke ferdig råkost
Ca. 2 ss majones
Ca. 2 ss yoghurt eller rømme (jeg brukte laktosefri, tåler man overhode ingen melkeprodukter, kan man bruke soyayoghurt)
12 ts balsamico
Ca. 1/2 ts salt
1 knivspiss pepper.
Bland alt sammen, og NYT 😉 Er dette noe du kunne tenkt deg å forsøke?
Dette så godt ut 🙂 (Har forresten en giveaway konkurranse på min blogg nå, der du kan vinne finne premier. Bli gjerne med)
lisarorvik: Takk 🙂 Kunne du tenke deg å lage denne salaten?
Aldri laget det, men spiste det på hotell i sommer…veldig godt :))
annebe: Ja var utrolig godt, etter middag maulet jeg resten he he. Virker det ikke enkelt å lage?
Kos deg du 😀 Det der er som kjent IKKE noe for meg 😀
Jo det virka enkelt og greit..så ikke umulig jeg lager en dag :))
annebe: Ja jeg ble overasket over hvor godt det passet til fiskekarbonader.
frodith: Nei det må man respektere, smaken er som baken, altså delt 😉
namam! Ser godt ut 🙂
Simona Juseviciute: Takk :-))))
Mm ser kjempe godt ut 🙂
Synes dette virker veldig godt, er bare ikke vant til å lage det, og kun smakt det for lenge siden. Men mener du 22 ss youghurt eller? For det må nå være en enklere måte å måle det på? Eller mente du 2?
Veldig enkelt og smakfult uten tvil.:) Enkle ideer er mere enn nok av og til. Har Adams mat kasse denne uka med bare anderledese ting..
maiken: He he er nok en skriveleif det du 😉 Skal være to ss.
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Det er ikke tvil om at de som leverer mat er kreative og nyskapende. En lur måte å utvide mat horisonten på. Dere som er så aktive har nok stor glede og nytte av det. Jeg får forsøke å finne ut noe nytt selv 🙂 Kom gjerne med ideer 🙂
nybaker: Takk 🙂
Ja det må jeg lage en dag, godt og enkelt :)) God helg!
spisogspar: God helg til deg også :-))))
Den der må jeg prøve – hvilken type balsamico bruker du?
Tone: Jeg brukte en helt alminnelig jeg har kjøpt på butikken, Balsamiko vineddik fra Mondela.