Last Updated:

Asiatisk inspirert fiskesuppe

Categories Fiskeretter, Tips til restemiddag

Ingen som har fulgt bloggen min over tid blir overasket om jeg lager middag av rester, noe som også er tilfelle i dag.   

I går hadde jeg torsk i form med  grønnsaker i ovnen, og det ble et stykke igjen, pluss litt kraft og grønnsaker. Dette var nydelig middag og hvorfor kaste så god mat?

Til 2 personer:

1/2 løk 

1/2 hvitløk

1 rød chili (den var veldig svak, så du må gjerne ha i mer om du liker det sterkt)

2 gulerøtter

Litt frosne brekkbønner Bruk de grønnsakene du har og liker, ikke heng deg opp i at du må ha akkurat det jeg

1 boks kokosmelk

1 bit fiskebuljong (husk å sjekk om den er glutenfri)

1 ts  paprikapulver

1 -2 ts salt

1/2 ts pepper

1/2 ts chilipepper

1 ts Grønn chilipasta

1/2 pk (en firkant) med risnudler 

Og restene fra gårsdagens middag

Rens og del løk, hvitløk, chili og gulerøtter surr alt i en panne med smør eller rapsolje, del ørreten og ha de i når grønnsakene er blanke (litt myke). 

Ha så i kokosmelk, alt krydder, buljong og nudlene, og la det få trekke i noen minutter under omrøring. Ha i rester av fisk osv om du har det, og smak om det er passe sterkt til deg 🙂 Server gjerne med brød om du ønsker det. 

 

 

Den grønne Karri pasta  er glutenfri og som jeg kjøpte på en internasjonal butikk.

 

14 kommentarer

14 thoughts on “Asiatisk inspirert fiskesuppe

  1. Du er utrolig flink å bruke opp restene! Der synder jeg litt, for det er liksom for lite til alle, og så er det ingen som vil ha til lunsj….skal skjerpe meg. Og mår ungene flytter regner jeg med at det blir lettere å beregne, og bare lage det vi trenger 🙂

  2. Nei, ikke si det! Jeg var veldig flink å lage kun den middagen vi trengte når vi bodde i Houston. Tror kanskje det å beregne brød kan bli en prøvelse 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *