Røstipoteter

2 personer

4-6 normalt store poteter

½ løk

2 fedd hvitløk(denne kan man kutte ut)

1 ts salt

1 krm pepper

Smør/olje til å steike i

Skrell og rasp potetene. Når man har raspet potetene kan det være lurt å la de stå i ca 15-20 minutter i kaldt vann. Sil godt av vannet i en sikt og tørk de der etter i et hånddukspapir. Rens og del løken i små biter og ha de sammen med potetene, salte og pepper. Bland det hele godt sammen. Det letteste er å bruke en stor spiseskje og lage små kaker, men en kan også lage en stor og dele den etter på. Når den skal snues, bruker en et lokk som man tar litt olje på. Legg lokket på steikepannen og snu den opp ned så potetene er oppe på lokket. Sett pannen ned igjen og slipp poteten ned i pannen igjen og la den steike til den er ferdig.

7 kommentarer

frodith

22.05.2016 kl.21:30

Røsti -poteter er supergodt :-)

morsmiddag

22.05.2016 kl.21:53

frodith: Ja og tenk å få de av en kokk fra Sveits da gett :-)

annebe

22.05.2016 kl.21:45

Tror aldri jeg har laget det, men tror jeg må prøve...ser veldig godt ut :) Fin kommende uke til deg :))

morsmiddag

22.05.2016 kl.21:53

annebe: Det er nydelig.

Lisbeth Pedersen

22.05.2016 kl.22:31

Nam røstipoteter er kjempegodt :-) Har aldri laget det selv, på tide å prøve.

morsmiddag

22.05.2016 kl.22:44

Lisbeth Pedersen: Enkelt og godt :-)

lisarorvik

22.05.2016 kl.22:35

Dette så kjempe godt ut :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits