Hjemmelaget After Eight!

Categories Søte gleder

Margrethe er en utrolig dame/jente som får tid til det meste. Jeg fatter ikke hvordan hun klarer å ha overskudd til alt med to barn, full jobb osv. men jeg var gjerne mer slik da jeg også var yngre. Hun har laget After Eight og sente oppskriften og bilde til meg slik at jeg kunne legge det på bloggen. 

Margrethe sin kommentar på vanskelighetsgraden: “after eight var kjapt, ikke noe søl og så enkelt at man kan lage det i løpet av 30 minutter. eneste du har å vaske etterpå er bollen du smelter sjokoladen i og bollen du lager mintfyllet i. Easy-peasy :-)”


 

 400 g kokesjokolade,

200 g melis,

1 eggehvite

1-2 dråper Peppermyntedråper.(jeg har leitet meg ihel på butikker etter denne, fant på helsekosten)

Smelt halvparten av sjokoladen og bre utover en plate på 30*30 cm. Avkjøl i kjøleskap. Lag mintfyllet av melis, eggehvite og peppermyntedråper Og bre utover den stivnede sjokoladen. La stivne litt før du smelter resten av sjokoladen og brer oppå fyllet. Inn i kjøleskapet med herligheten og vent til alt er stivnet. jeg skar sjokoladen opp med pizza-hjul før den var helt stivnet. slik at det bare er å brekke opp når sjokoladen  er stivnet. Nyt!

 

Margrethe på besøk da vi laget kakemenn, og hun føk rundt å støvsugde og vasket 🙂 


 

13 kommentarer

13 thoughts on “Hjemmelaget After Eight!

  1. Det er sikkert innmari godt men jeg tør ikke jeg altså. i fjor lagde jeg troikakonfekt og du verden så mye arbeid og gris og så endte jeg opp med at jeg synes at Nidar sin er bedre, haha. Da blir det vel sånn om jeg lager aftereight også,hihi

  2. Mariann Sæther Tokle: He he alle prosjekter er ikke like vellykket nei ;-). Men det trenger de nå heller ikke være, det er vel de tabbene vi lærer mest av :-)))

  3. after eight var kjapt, ikke noe søl og så enkelt at man kan lage det i løpet av 30 minutter. eneste du har å vaske etterpå er bollen du smelter sjokoladen i og bollen du lager mintfyllet i. Easy-peasy!

  4. Mm dette så deilig ut! Skjærer du den i puter med pizzahjul, eller litt varm kniv, eller går det greit å bare skjære med vanlig kniv? Fikk lyst å prøve dette 🙂

  5. jeg skar med pizza-hjul før sjokoladen var helt stivnet. så er det bare å brekke opp når det avkjølt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *