Ørret med grønnsaks spagetti



Noen ganger er det gøyere å være blogger en andre ganger, og i dag er en av de virkelige gøye. Jeg har blitt forespurt om å teste kjøkkenutstyr for Kitchen Time, og det er jo som å slippe et barn i en godteributikk når det gjelder meg, jeg ELSKER kjøkkenredskap.

Jeg kunne velge meg ut et produkt jeg ønsket å prøve, og falt pladask for denne her, den river grønnsaker i lange strimler eller som spagetti.Spirelli Spiralkutter

Den har også en kul utforming som gjør at den godt kan stå til pynt på kjøkkenet, den ligner jo på et timeglass.



Man bør gjerne bruke grønnsaker som er porøse, og som passer i «raspen».

Jeg brukte squash, pastinakk, persillerot og litt gulrot, men prøv deg frem. Grønnsakene kan anvendes som spagetti slik jeg gjorde det i dag, de ble knallgode og det ser jo uendelig mye bedre ut en den hvite spagettien, eller hva mener du?

  

Den kan brukes i salat, som pynt eller for eksempel. I supper der du ønsker tynne grønnsaksbiter som i fiskesuppe.

 

Grønnsakene surret jeg i smør, og hadde salt og pepper på. Ørreten steikte jeg på pannen i rundt 10-15 minutter, litt på begge sider.

En liten klatt med rømme og som Ingrid Espelid spanderer jeg på en pitte liten dusk med persille ;-)

Ønsker du også deg  denne raspen, kan du kjøpe den her (Siden jeg har fått denne raspen, er dette et reklame innlegg)  

Denne raspen kommer du nok til å se mer av i bruk fremover av meg :-) 

Var ikke denne raspen artig?

Kunne du tenke deg en slik?

Tror du barna dine ville spist grønnsaker med denne fasongen?

 

 

27 kommentarer

frodith

10.09.2015 kl.20:35

Ørret og spaghetti tror jeg vi må ha også. Vi spiser fiskekaker og spaghetti så :-) Og det der så godt ut :-)

morsmiddag

10.09.2015 kl.20:39

frodith: Det er ganske rart hva man kan lage og som faktisk både ser bedre ut og er bedre en det opprinnelige :-) . For min del må jeg si at dette var virkelig en innertier for meg som elsker alt det grønne og fisk, snakk om kinderegg he he

spisogspar

10.09.2015 kl.21:18

Må prøve sånn grønnsak spagetti :) Ser veldig delikat og godt ut :)

morsmiddag

10.09.2015 kl.21:19

spisogspar: Takk. Tror du ikke barna dine ville syntes det var stas?

spisogspar

10.09.2015 kl.21:24

Godt mulig:) Vil lage dette en av dagene:)

morsmiddag

10.09.2015 kl.21:27

spisogspar: Blir spennede å høre om de synes det var stas :-)))
Den raspen hadde vært mitt i blinken for meg.

Elsker jo grønnsaker, og du vet hvordan jeg er på kjøkkenet.. Litt smågal.

Så veldig godt ut..)

cuskima

11.09.2015 kl.01:39

superkul

;D;D

morsmiddag

11.09.2015 kl.08:29

cuskima: Kunne tenke meg at du likte denne ja :-). Jeg blir som et barn igjen:-)

morsmiddag

11.09.2015 kl.08:46

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Dette hadde absolutt vært noe for deg, du kjenner vel at det klør litt inn i hode av gode ideer ;-)

cuskima

11.09.2015 kl.13:36

hahahaha å være som barn er en fin ting :D
JA det mere enn klør skal jeg si deg. Farlig med nye ting slik..

morsmiddag

11.09.2015 kl.22:06

cuskima: hi hi ja bare herlig!

morsmiddag

11.09.2015 kl.22:07

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: He he ja livsfarlig gøy ;-)
Nettopp det jeg var litt redd for..

morsmiddag

11.09.2015 kl.22:22

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: He he he

cuskima

11.09.2015 kl.23:50

helt sant det :)

MammaBoka

12.09.2015 kl.00:38

Så godt ut :)

morsmiddag

12.09.2015 kl.11:53

MammaBoka:Tusen takk. Det var det også :-)

Laila

13.09.2015 kl.14:45

Nett bestilt meg en selv. Skal prøve retten din når den kommer i posten.

morsmiddag

13.09.2015 kl.17:14

Laila: Stilig, artig liten sakk denne du, gleder med å høre hva du syns :-)

20.09.2015 kl.12:05

Gratulerer så masse med dagen din i dag :)

Mariann Sæther Tokle

20.09.2015 kl.12:37

Gratulerer med dagen :) Vi har visst samme dag du og jeg :)

morsmiddag

20.09.2015 kl.13:49

Mariann Sæther Tokle:
Gu kor vittig, vi har mye felles det har jeg jo sett lenge. Tusen takk og en stor bursdagsklem til deg også :-)))))))))

morsmiddag

20.09.2015 kl.13:49

Anonym: Tusen takk :-) Hadde vært kjekt å vist hvem som husket på meg ;-)

Mariann Sæther Tokle

21.09.2015 kl.07:20

Jeg har nå kommet en del lenger enn deg da,haha, 2 år :D

morsmiddag

21.09.2015 kl.10:38

Mariann Sæther Tokle: Det er sant :-)

Skriv en ny kommentar

morsmiddag

morsmiddag

53, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randi_stole@yahoo.no. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits