Salat med ørret, egg og friske bringebær

Det å leke seg med smaksammensettinger er utrolig gøy. Jeg var å handlet og kjøpte de store fantastiske bringebærene, og de smakte himmelsk. Og da jeg laget salat til lunsj, ble jeg fristet til å forsøke hvordan røykt ørret og bringebær ville gå samme. Bringebærene er jo lett syrlige og smakte utrolig godt sammen fisken, og så er de jo så lekker i fargen.

Isbergsalat

Avokado

Sukkererter

Røykt ørret 

Hardkokte egg

Ferske bringebær

Olivenolje til dressing (Olivenolje er bare aldeles nydelig om man kjøper god kvalitet)




Dette er en av mange nydelige olivenoljer som jeg har kjøpt eller fått som kommer fra Oliviers & co, Klikk HER for å se hvor nemmeste butikk befinner seg. For orden skyld så er dette ikke betalt reklame, jeg legger det ut for jeg synes det er kjekt å anbefale kvalitet :-)

41 kommentarer

Nam nam nam... Av og til må vi bare prøve litt nytt.

Jeg prøvde ørret i wrapp her om dagen. Det smakte utrolig godt, og det beste var at alle de andre likte det også.:)

Regner med du er travel om dagen..

spisogspar

10.08.2015 kl.13:57

Å så herlig det så ut! Nam :)

morsmiddag

10.08.2015 kl.14:07

spisogspar: Takk :-)

morsmiddag

10.08.2015 kl.14:08

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Ørret i Wraps er bare snadder, og det er utrolig hva ungdomen/barn spiser når de får det på en moderne måte. Jeg har laget taco med ørret, det er bare aldelses nydelig og de unge spiser som bare det

annebe

10.08.2015 kl.14:09

Så delikat..kjøpte bringebær i dag og de var gode :) Men skal ha torsk til middag i dag og det passer nok ikke like godt med bringebær....men får huske på det til en dag vi skal ha ørret :))

Mariann Sæther Tokle

10.08.2015 kl.14:21

Minner meg på at jeg skulle lage Cobbsalat når jeg kom hjem fra ferie, det har jeg ikke gjort enda, og det var så godt. egg, acocado, bacon, blåmuggost, hmm hva mer var det skal tro,hehe
JA det handler om å finne gode smaker slik at alle sammen koser seg.:) Viktig når det kommer til mat.:)

morsmiddag

10.08.2015 kl.14:50

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Ja helt avgjørende for matopplevelsen og hvor glad man blir i mat

morsmiddag

10.08.2015 kl.14:51

Mariann Sæther Tokle: Høres jo helt nydelig ut, men jeg kan dessverre ikke spise ost, og jallefall ikke blåmugg he he

morsmiddag

10.08.2015 kl.14:52

annebe: Du kan jo ikke være sikker før du har forsøkt Anne ;-) he he

Mariann Sæther Tokle

10.08.2015 kl.14:57

Det er mer også, jeg må bare erindre og nei da kan du ikke spise det, for det var den rare kombinasjonen med blåmugg og egg og bacon som var så god :)

Oldemorbloggen

10.08.2015 kl.15:07

Det er ein ting eg treng hjelp til. Alltid får me høyre om at god olivenolje må ein kjøpe. Men kva er ei god olivenolje, eg har ikkje peiling. Viss du kan fortelja meg eit merke, som er god olivenolje, blir eg glad. Det står jo pure oliven på alt, syns eg.

frodith

10.08.2015 kl.21:07

Åå, for en herlig blanding :-) Det så deilig ut <3

morsmiddag

10.08.2015 kl.21:22

Oldemorbloggen: Det er evig sant, det har jeg også slitt med i mange år. Er du i Bergen av og til? der er det en butikk som heter Oliviers der har de nydelig olivenolje. Ellers blir det spesialforeninger rundt om kring eller når man er i utlandet.

morsmiddag

10.08.2015 kl.21:23

Mariann Sæther Tokle: det kan jeg tenke meg, jeg elsker blåmugg ost, men slik er verden ;-)

morsmiddag

10.08.2015 kl.21:24

frodith: Takk det var veldig godt :-)))

Oldemorbloggen

10.08.2015 kl.21:28

Takk skal du ha, neste Bergenstur blir å oppsøke Oliviers, den ligg på Bryggen, meiner ma'en.

morsmiddag

10.08.2015 kl.21:35

Oldemorbloggen: den ligger i Markeveien 4, det er opp fra Torgalmeningen. Der har de utrolig mye godt. Reindyrka har også veldig mye bra og godt.

morsmiddag

10.08.2015 kl.21:36

morsmiddag: Er du på facebook så søker du på de så kan du se hva de har og så er det kart

margarites

10.08.2015 kl.22:48

Dette ser jo godt ut da, selv for en som ikke er så glad i fisk. Men fisk og bringebær...jeg ville aldri kommet på å prøve det sammen en gang. Bringebær er liksom til dessert eller syltetøy :-) Men nye ting oppstår jo ikke om man ikke prøver noe nytt :-)

Oldemorbloggen

10.08.2015 kl.23:54

Takk skal du ha. Det gjekk eit lys opp for ma'en og no. Ja visst ligg den i Marken, sa han.

morsmiddag

11.08.2015 kl.00:26

Oldemorbloggen: he he nei ikke Marken, Markegaten.
https://www.facebook.com/oliviersbergen/timeline

Oldemorbloggen

11.08.2015 kl.07:42

Åja, sa han no. Han veit kor Markegaten er. Har vore inne på facebooksida deira, så no kan eg følgja med på spesialitetane deira.

morsmiddag

11.08.2015 kl.08:53

Oldemorbloggen: Ser det ikke helt supert ut? Jeg anbefaler å kjøpe en naturlig olivenolje, ikke tilsatt noen smak som du kan bruke til alt mulig. Og om du vil kan du tilsette hva du vil i litt av den. Selvsakt kan man også kjøpe med smak i tillegg, lett å gå litt bananas når man først kommer inn der :-)

morsmiddag

11.08.2015 kl.08:56

margarites: Det er helt sant, man må være åpen for nye ting. Om du ikke er så glad i fisk anbefaler jeg deg å forsøke øret, den er finere i smaken en laks og de fleste liker den :-)
Du får kjøpt frosne fileter også røykt ørret som jeg hadde i salaten. Du får driste deg til å prøve ;-)

lykkebobla

11.08.2015 kl.09:53

Godt med bær til maten, putter både bringebær og blåbær i masse mat om dagen. Ørret og bringebær er foreløpig utestet, men det hørtes ut som en bra kombinasjon :)

morsmiddag

11.08.2015 kl.09:55

lykkebobla: Utrolig nok passet det veldig godt sammen, det er nok for de i grunnen har den syrlige smaken, men dog litt sødme.

morsmiddag

11.08.2015 kl.10:50

Oldemorbloggen: Nå har jeg lagt ut bilde av oljen jeg har nå, men de har utrolig mange gode oljer. Det ser ut som man også kan kjøpe på nett.

Oldemorbloggen

11.08.2015 kl.11:27

Takk skal du ha. No ligg det lagra på mobilen min, både namn på olja og butikken. :-))

morsmiddag

11.08.2015 kl.11:37

Oldemorbloggen: Supert :-)

cuskima

11.08.2015 kl.17:24

hahaha som oldemorbloggen skrive så har eg til god å høre noen anbefaler dårlig olivenolje hahaha

men den gule i plastflaske som vi får her egner seg best til å lage mat med ikkje til å dyppe brød i eller ha over salat mm, da trenger man ofte en tykk glassflaske event en mørk flaske for å ikkje forringe kvaliteten i oljen.:D

denne salatan så helt magisk ut og ørret spiser eg også :D kanskje dette blir en lunch å kjøre når besøket mitt kommer i morgen :)

morsmiddag

11.08.2015 kl.17:28

cuskima: Det kan du si og jeg ler litt her jeg sitter for det har jeg ikke fått med meg at du har skrevet. Jeg tror du imponerer om du kommer med denne salaten med bringebær i :-))))

cuskima

11.08.2015 kl.17:32

er du treig? hahaha

ja det tror eg også...ha ble imponert av min hjemmelagete blomkålsuppe så kanskje slår denne an også?

kjøper du sånne ferdigstykker med ørret eller?

morsmiddag

11.08.2015 kl.17:37

cuskima: Treig ja, he he trodde du viste det!
Ja jeg kjøper ferdig slisset, for da blir bitene mye finere og ikke så tykke for det er jeg ikke så begeistret for.

cuskima

11.08.2015 kl.17:39

puff eg tøysers :D

ja eg ser den

de er jo i butikken de ferdig sånn-kjøper det ikkje så ofte så derfor kom eg ikkje på det at øret fins sånn også :)

morsmiddag

11.08.2015 kl.17:41

cuskima: Jeg kjøper kun ørret, laks smaker meg ikke lenger

cuskima

11.08.2015 kl.17:49

ja nei eg spiser ikkje laks smaker sølvpapir

morsmiddag

11.08.2015 kl.17:54

cuskima: he he det er helt sant har bare ikke tenkt på det siden det er heller skjeden jeg spiser sølvpapir ;-)

cuskima

11.08.2015 kl.18:18

me too hahaha,men smaken er der eg har da bitt i en firkløversjokolade som barn og fått i meg en smak :D

husker den blandet seg godt med nøttene ahahahah :D

morsmiddag

11.08.2015 kl.18:22

cuskima: Usj grusomt og så ekkelt i tennene

cuskima

11.08.2015 kl.19:42

veldig !!!

Skriv en ny kommentar

morsmiddag

morsmiddag

52, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randi_stole@yahoo.no. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits