Torsk i ovnen med røde linser

 

I dag hadde en plan, og den planen kom jeg ikke på før jeg hadde spist opp maten he he he. Jeg hadde rester av røde linser, og de hadde jeg til i stedet for poteter.

Beregn 1- 2 torskefileter (eller annen fisk)

Løk (ikke heng deg opp i at du må ha disse grønnsakene, bruk de du liker og har, verken mer eller mindre stress. Du kan også bruke frosne grønnsaker)

Blomkål

Squash

Søt rød paprika

Tomater

Pastinakk

Buljong

Vann

Salt

Pepper

Smør

 

Jeg delte alle grønnsakene og la de i en ildfast form med fisken på toppen, strødde på litt buljong, salt og pepper, og ha så på vann og smør. Formen jeg bruker har lokk, har du ikke ildfast form med lokk så bruk aluminiumsfolie å ha over. La formen stå nederst i ovnen som er forvarmet til 210 grader. Fisken er ferdig på rundt 20 minutter.





10 kommentarer

frodith

28.04.2015 kl.22:10

Og da husket jeg at fisk er mat også igjen :-D Og at nå må jeg ha fisk snart :-) I morgen kanskje :-) Deilig <3

spisogspar

28.04.2015 kl.22:20

Ser kjempegodt ut! Og så mye godt du har sammen med fisken:)

morsmiddag

28.04.2015 kl.22:25

frodith: Det er bare helt fantastisk mat, selv om den har vært frossen. Men fersk nyfisket torsk slår alt :-) Kast deg i det, det angrer du ikke på.

morsmiddag

28.04.2015 kl.22:27

spisogspar: Ja jeg tok jo helt av og kjøpte halve avlingen til Finnegarden på Voss :-) Og da må jeg jo bruke de ;-) Grønnsaker er jo bare så utrolig godt.

lykkebobla

29.04.2015 kl.11:24

Det så veldig godt ut. Jeg spiser jo nesten bare fisk, så perfekt oppskrift for meg :)

Janne

29.04.2015 kl.11:54

Torsk er undervurdert og GODT! Takk for at du deler INSPIRASJON :)

morsmiddag

29.04.2015 kl.15:07

Janne: Bare hyggelig Janne, det er jo derfor jeg blogger :-) det verste er at jeg vet ikke om jeg hadde orket å gjøre meg så flid om det ikke var for bloggingen, så det er vel jeg som skal takke dere for at jeg har slik mat på bordet ;-)

morsmiddag

29.04.2015 kl.15:07

lykkebobla: Jeg spiser veldig mye fisk også, det smaker godt og gjør godt, og er veldig lett å variere.

Martine

05.05.2015 kl.15:39

dette så kjempe digg ut!

Janne

07.05.2015 kl.10:41

Skikkelig win - win da :)

Skriv en ny kommentar

morsmiddag

morsmiddag

52, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randi_stole@yahoo.no. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits