Steikt ris med bacon og egg

 

I dag har jeg vært på reise og min «lille» datter hadde laget mat til seg og sine venninner. Det eneste som var igjen  var litt ris, men jeg hadde bacon og egg og jeg smelte alt i hop. Datteren min som allerede hadde spist syntes dette var så godt at hun oppfordret meg å legge det ut på bloggen siden dette var "kongemat"

Jeg hadde litt kokt ris

2 egg

Rundt 8 sneisere med bacon

2 vårløk

Litt paprika

Litt koriander (kan sløyfes)

Salt

Pepper

 

Jeg delte bacon, løk og paprika og steikte de i en panne, og hadde så på risen og steik den også. Jeg blandet eggene sammen med kryddere, og helte det over det andre i pannen, dette må også få seg en liten omgang i pannen til de  stivnet.  Maten er ferdig og det er bare å sette gaffelen i maten J




 

12 kommentarer

Miriam

08.04.2015 kl.19:31

Dette var kjempe godt, og det tok jo ingen tid å lage. Greit å få brukt opp rester også 👌😁

morsmiddag

08.04.2015 kl.19:35

Miriam: Jupp Miriam godt du tar etter din mor ;-)

frodith

08.04.2015 kl.19:36

Sånn mat synes jeg faktisk er veldig deilig :-) VI lager også sånne mix-mat ofte, med grønnsaker og ris og steke sammen med kjøtt av forskjellige slag også :-) Deilig :-) Håper du har hatt en fin dag <3

morsmiddag

08.04.2015 kl.19:38

frodith: Ja ikke sant det er både godt og enkelt :-) Jeg har hatt meg en liten tur til Oslo det var kjekt å lufte Bergensvette :-)

annebe

08.04.2015 kl.20:10

Jeg liker slike kjappe ,enkle middagstips..og dette hørtes jo godt ut også :))

morsmiddag

08.04.2015 kl.20:23

annebe: Takk :-)

spisogspar

08.04.2015 kl.22:17

Elsker sånne reste-middager! Det blir ofte de beste middagene:-)

Lisbeth Pedersen

08.04.2015 kl.22:29

Enkelt og sååå godt :-) Dette lager jeg ofte med kyllingfilet biter

morsmiddag

09.04.2015 kl.06:16

Lisbeth Pedersen: Å her kommer den ene gode ideen etter den andre, kult :-) Tusen takk :-)

morsmiddag

09.04.2015 kl.06:18

spisogspar: Ikke sant, manen har gjerne mer snak når den har fått stå litt, dessuten er det bra vi får spist opp og ikke kaster mat. Det er helt vanvittig hvor mye mat man spiser i vår del av verden.

Cassandra Lysgård

15.04.2015 kl.18:26

Mmm, det så veldig godt ut! :D

morsmiddag

16.04.2015 kl.22:14

Cassandra Lysgård: Tusen takk det smakte veldig godt :-)

Skriv en ny kommentar

morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits