Steikt ris med bacon og egg

Categories Diverse retter

 

I dag har jeg vært på reise og min «lille» datter hadde laget mat til seg og sine venninner. Det eneste som var igjen  var litt ris, men jeg hadde bacon og egg og jeg smelte alt i hop. Datteren min som allerede hadde spist syntes dette var så godt at hun oppfordret meg å legge det ut på bloggen siden dette var “kongemat”

Jeg hadde litt kokt ris

2 egg

Rundt 8 sneisere med bacon

2 vårløk

Litt paprika

Litt koriander (kan sløyfes)

Salt

Pepper

 

Jeg delte bacon, løk og paprika og steikte de i en panne, og hadde så på risen og steik den også. Jeg blandet eggene sammen med kryddere, og helte det over det andre i pannen, dette må også få seg en liten omgang i pannen til de  stivnet.  Maten er ferdig og det er bare å sette gaffelen i maten J

 

14 kommentarer

14 thoughts on “Steikt ris med bacon og egg

  1. Dette var kjempe godt, og det tok jo ingen tid å lage. Greit å få brukt opp rester også 👌😁

  2. Sånn mat synes jeg faktisk er veldig deilig 🙂 VI lager også sånne mix-mat ofte, med grønnsaker og ris og steke sammen med kjøtt av forskjellige slag også 🙂 Deilig 🙂 Håper du har hatt en fin dag <3

  3. spisogspar: Ikke sant, manen har gjerne mer snak når den har fått stå litt, dessuten er det bra vi får spist opp og ikke kaster mat. Det er helt vanvittig hvor mye mat man spiser i vår del av verden.

  4. Problemet med restematblandinger er at man aldri får laget det samme en gang til.

    1. Skal jeg være ærlig så synes jeg ikke det er et problem for min del i alle fall, bedre en å kaste god mat. Min bestefar hadde et ordtak som gikk sli “Heller skal buk sprengas, en god mat skal slengas”. Og om man absolutt vil, så kan man jo gjøre akkurat det samme neste gang, ha den ene middagen, og så lage nest dagen etter 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *