Last Updated:

Spennede knekkebrød med med buljong og Maldonsalt

Categories Ikke glutenfri mat

Det er alltid kjekt med nye ideer, og å ha buljong i knekkebrød, det har jeg nok ikke tenkt på. Oppskriften og bildene er fra den skjønne Charlotte Vanvik som bor i vakre Trøndelag.

Disse er ikke glutenfrie, men kanskje det blir buljong i mine knekkebrød neste gang jeg baker.Jeg seier som The julekalender “Det er berre lækert”

3,5 dl sammalt rug eller hvete
2dl solsikkekjerner
3,5 dl havregryn
1,5 dl sesamfrø
1dl havrekli eller hvetekli
O,5 dl linfrø
7 dl vann
1buljong (løses opp i vannet)
Bland alt og la det svelle i 15-20 min.
Det er nok til to langpanner.
Strø maldonsalt over før steking og rut opp i stykkene:)
Stekes på 200, 35-40 min

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *