Steikt torsk med linser og wokk med epler

 

Beregn ca. 150 g torskefilet per person

Torsken steikte jeg på begge sider i rundt 10 minutter, og hadde salt og pepper på.

Linser er veldig godt og passer til alle typer mat synes jeg, det er også utrolig godt å variere kosten litt.

Røde delte linser er ferdig kokt etter rundt 15 minutter, og kokes som ris.

Epler er vel ikke det man tenker på som noe man wokker, men det kan anbefales.Den litt syrlige smaken var veldig god til torsken, og man kan jo sammenligne det litt med at man feks. har sitron på fisk.

Eplene jeg brukte er økologiske epler fra sogn, de var mjølne og gode og var ferdig wokket på ?to blunk?.

 

I tillegg til eplene hadde jeg brokkoli og squash.




4 kommentarer

sissibluesky

05.11.2014 kl.20:54

Nam, dette så bra og sunt ut! Jeg har aldri tenkt på å bruke epler i wok, men det skal jeg sannelig teste. Takk for tipset ; )

morsmiddag

05.11.2014 kl.22:01

sissibluesky: Bare hyggelig, det er jo derfor jeg er her :-)

Janne

06.11.2014 kl.16:14

Ny vri (for meg i alle fall) , ser godt ut!

morsmiddag

06.11.2014 kl.19:41

Janne: Ganske kjekt å forsøke nye smaker og utvikle mat opplevelsen :-)

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits