Pasta med kalkun i hvitvinsaus

 

Vi hadde rester av kalkun og det er supert å ha sammen med pasta, og jammen santen var det hvitvin igjen på en flaske også som måtte brukes.

Til to personer:

Kok to porsjoner pastaskruer(les på pakningen, det kan variere litt fra merke til merke. Vi brukte glutenfrie pastaskruer)

1 gulerot

3 sjalottløken

2 fedd hvitløk

2 vårløk

1/2 squash

1 chili (he i Portugal r er chilien dobbelt så sterk som hjeme, så derfor brukte jegbare 1/2)

Ca. 1 cm med fersk ingefær

Ca. 3 dl hvitvin

1/2 dl fløte

 Ca. 200 g ferdig steikt kalkun

En kvast koriander

Salt og pepper

Parmesan (kan sløyfes)

Rens og findel all lø, chili og ingefær. Rens og del guleroten i tynne biterog steik alt i en gryte. Hell på vin og fløte og la alt koke sammen en stund sammen med stykker av kalkun. Ha i delt squash, finhakket koriander, og smak til med salt og peppet. ønsker du å ha på parmesan så smaker det helt fotreffelig.

Én kommentar

FashionPlanet

23.10.2014 kl.20:20

Hørtes herlig ut :-D

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits