Avokado med eggesalat




½ avokado
1 kokt egg
Ca. ½ ss majones
1 ts sennep
Litt saft av lime
Salt
Pepper
Hardkok egget, avkjøl det og del det i små biter og ha det i en skål.
Ha i majones, sennep, saften av lime, salt og pepper og bland det hele godt sammen. Smak til.
Del avokadoen i to. Det kan være lurt å bruke halvdelen uten stein, den  andre delen holder seg bedre når steinen står igjen.
Ha eggesalaten i avokadoen og ha gjerne på tomater eller lignende.
En veldig god og mettende lunsj eller kveldsrett. Her har jeg eggesalat med reker på mine knallgode knekkebrød :-)



Matbloggtoppen

2 kommentarer

Siv Svanem

21.09.2014 kl.09:44

Nam.nam dette så godt ut.

morsmiddag

21.09.2014 kl.13:15

6Siv Svanem: Takk det er enkelt å smelle i hop ;-)

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits