Tapas

 

#koselig selskap + #fantastiske venner + #god mat + #drikke #glutenfritt

En utrolig god dessert pai, fylt med vaniljekrem, jordbær, bringebær og gele. Virkelig snadder, så i dag ble det pai til frokost J. Oppskriften fant jeg på en side med glutenfrie oppskrifter, men kunne ikke finne igjen innlegget. (Britt Anita Gjedtjernet Østberg har laget oppskriften, den kommer etter hvert)



Agurk, Cherry tomater, chorizo,  smeltet og stivnet parmesanost  

 

Glutenfri tortillalefse med hjemmelaget Ailo, hjemmerøykt laks, salat og agurk 

 

Glutenfri tortillalefse med hjemmelaget pesto, hjemmerøykt laks, salat og agurk

 

 Ailo (ny oppskrift kommer)

 

Pesto

 

Dadler surret i bacon 




Reker med olje, chili, hvitløk og vårløk


Der det er hjerterom er det trangt ;-) (båt potetene skimtes i det fjerne)






Knekkebrødene mine er blitt et møst   (knekkebrød med hvetemel)


 

Matbloggtoppen

8 kommentarer

Oda Helene Hjørnevik

21.06.2014 kl.11:04

Så utrolig fin blogg du har! Hadde blitt glad hvis du kommenterte tilbake ! :-) Hadde også vært koselig om du tok turen innom min blogg ogsåå :-D

morsmiddag

21.06.2014 kl.11:16

Oda Helene Hjørnevik: Klart jeg gjør det :-)

21.06.2014 kl.12:23

Å du har mange gode tips, men hvordan komme i gang med alt dette - jeg er vant til å lage middag på 15 minutt og blir litt sånn matt når jeg skal sette meg inni noe nytt mht matlaging men rimelig lei det jeg pleier lage da... klem dansemamma

deveny

21.06.2014 kl.12:43

En herlig kombiansjon :-)

morsmiddag

21.06.2014 kl.13:25

Anonym: Tusen takk :-) De fleste rettene jeg lager er veldig kjappe og enkle å lage. Se på feks. fiskerettene,og velg deg en som du forsøker så skal du se det er mye enklere en du trodde .-) Du må bare spørre om jeg ikke har forklart godt nok i oppskriftene.

morsmiddag

21.06.2014 kl.13:25

deveny: Tusen takk snille deg :-)

Siv Svanem

21.06.2014 kl.14:48

Hmmm kommer å spiser jeg

morsmiddag

21.06.2014 kl.15:07

Siv Svanem: Du er hjertelig velkommen :-)

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits